Sărbătorește cu noi Ziua Națională a Femeilor #PeToc Ediția a II-a!

13/09/2016 by

Așa cum deja știți, pe 14 septembrie sărbătorim “Ziua Națională a Femeilor #PeToc!”. După ce anul trecut am primit numai încurajări și reacții pozitive din partea voastră, ne străduim ca și anul acesta să vă surprindem la fel de plăcut și sperăm să ne fiți alături în număr cât mai mare. 

petoc2016-viz-pr

Mâine, 14 septembrie vă dăm întâlnire în Piata Victoriei, începând cu ora 09:00 alături de fetele de la Like One! Am pregătit multe surprize pentru toate doamnele și domnișoarele care vor fi #PeToc! În sprijinul nostru vine și Florăria Magnolia, partenerul nostru oficial.

Cu ocazia acestei zi speciale, vrem să le încurajăm toate femeile să poarte tocuri mai des și să le amintim cât de frumoase sunt. Știm că pantofii cu toc nu sunt cele mai comode încălțări și mai știm și că aveți joburi solicitante și programe aglomerate. Toate avem. Însă din când în când, trebuie să ne facem timp și pentru noi și micile noastre plăceri. Și trebuie să recunoaștem că sentimentul pe care ti-l dă o pereche de pantofi bine aleasă, merită orice sacrificiu! Tocurile îți dau încredere, te fac să te simți feminină și atrăgătoare, așa că merită să le purtăm mai des! Așadar, haideți să lăsăm acasa pantofii cu talpă joasă, tenișii, adidașii sau mocasinii și să ne vedem #PeToc!

În plus, pe site vom da startul unor promoții speciale, pentru a sărbători așa cum trebuie această zi dedicată tuturor femeilor.

Vezi aici oferta noastră la pantofii cu toc și pregătește-te pentru Ziua Națională a Femeilor #PeToc!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2016
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact