Am ales câștigătoarea celor #12perechi de pantofi cu toc!

23/09/2016 by

Concursul „A fi sau a nu fi #PeToc?” special dedicat bloggerilor a ajuns la final miercuri, 21 septembrie, la ora 00:00. Am primit zeci de articole interesante și pentru asta trebuie să le mulțumim tuturor participantelor care au pus suflet și au scris cum au știut ele mai bine despre provocarea de a fi #PeToc.

dsc02056

După cum ne așteptam, nu a fost deloc ușor să alegem cel mai interesant și creativ conținut, însă în cele din urmă am decis marea câștigătoare. Cu toate că ne-au plăcut mai multe articole și am fi vrut să premiem mai multe fete, câștigătoare trebuia să fie una singură!

Cred că v-am ținut în suspans destul, așa că nu o să mai lungesc discuția mai mult decât este necesar și o să vă spun că articolul care ne-a impresionat cel mai mult este intitulat „Pantofii: Pasiune sau Povară?!” și este scris de Manuela Lupașcu, autoarea blogului letstalkaboutfashion.com. Din ce a scris Manuela și din pozele de la ea de pe blog, am observat că pentru ea să poarte tocuri este o adevărată plăcere, însă vă invităm și pe voi să citiți articolul și să ne spuneți părerea voastră!

Manuela, felicitări pentru premiu! Trebuie să începi să faci loc în dulapul pentru pantofi despre care povestești în articol,  pentru că în curând va fi mai plin cu #12perechi!

Mulțumim tuturor participantelor pentru că ați fost receptive la inițiativa noastră și vă promitem că o să mai organizăm astfel de concursuri!

1 Comment
  1. Va multumesc extrem de tare! Ma bucur sa aud ca articolul a fost pe placul vostru si sper eu in egala masura si pentru restul cititoarelor ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2016
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact