Cum să eviți situațiile penibile la plajă

26/07/2016 by

Suntem în plin sezon estival și toate gândurile noastre zboară spre vacanță, mare și distracție. Oriunde ai ales să îți petreci concediul, important este să rămâi cu amintiri de neuitat. Însă amintirile de neuitat pot fi uneori și mai puțin plăcute.

tanning

Sigur ți s-a întâmplat cel puțin o dată să vezi anumite ținute sau comportamente pe plajă care te-au făcut să îți dai seama că nu prea te regăsești în peisaj. Unii oameni pur și simplu simt nevoia să iasă în evidență, să epateze cumva, să demonstreze că sunt mai presus decât noi, muritorii de rând. Ai grijă însă cum te afișezi pe plajă, pentru a nu fi chiar tu una dintre acele persoane!

Nu vreau să mai lungesc discuția, așa că o să trec direct la subiect și o să îți dau câteva exemple de “Așa NU!”. Doar nu degeaba mi se spune The Bitch!

1. Tocurile pe plajă

Da, știu, te simți mai încrezătoare pe tocuri, picioarele parcă nu ți se mai termină și ai o atitudine de divă. Nimic rău în asta, însă NU pe plajă. Dacă nu vrei să stârnești hohote de râs în timp ce te străduiești să rămâi într-o poziție bipedă, optează pentru o pereche de șlapi sau sandale joase.

2. Machiajul de club

Ai făcut eforturi considerabile să arăți perfect pe plajă, iar cu machiajul potrivit sigur o să atragi privirile domnilor și invidia doamnelor, nu-i așa? Te sfătuiesc totuși să te mai gândești puțin înainte să îți tencuiești fața cu un machiaj de seară în plină zi. În loc de priviri admirative s-ar putea să provoci amuzamentul tuturor.

3. Alcoolul în exces

În sfârșit ai ajuns la mare și poți să te relaxezi cât e ziua de lungă pe plajă cu toți prietenii. Simți cum soarele îți încălzește pielea, iar nisipul fin îți gâdilă tălpile. Tot peisajul este completat de muzica bună și de cocktailurile colorate. Ai grijă însă la cantitatea de alcool din băuturile tale! Dacă exagerezi s-ar putea să se învârtă plaja cu tine când te vei ridica de pe sezlong! Și ce poate fi mai dizgrațios decât o femeie care a băut prea mult?

4. Costumulul de baie minuscul

Costumele de baie în doua piese sunt foarte sexy, mai ales dacă ai un corp bine lucrat sau dacă mama natură a fost generoasă cu tine. Totuși nu e indicat să exagerezi și să îți iei un costum cu trei numere mai mici. O apariție sexy poate atrage multe complimente, însă una vulgară îți poate aduce multe critici și te poate pune într-o postură nu prea plăcută.

Sper că ți-a plăcut articolul, iar sfaturile mele au fost utile! Urmează-le și te asigur că nu o să ai parte de situații jenante la plajă! Pe data viitoare!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2016
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact