10 modele de genți timeless

28/06/2019 by

Ce îi oferă unei genți titulatura: TIMELESS? Forma, culoarea sau brand-ul? Noi suntem de părere că acest lucru este dat în primul rând de felul în care aceasta reușește să treacă testul timpului prin versatilitatea ei.

Mai jos am ales 10 modele care credem că ar trebui să își găsească locul în garderoba oricărei persoane pasionate de accesorii și fashion. Așa că orice stil ai aborda, sigur vei găsi un model care să se potrivească cu tine.

1.Geanta shopper Coach

O alegere minimalistă, care nu se va demoda niciodată, este cu siguranță modelul de geantă ”shopper” negru al brandului Coach. Eleganță atemporală ideală pentru orice stil și vârstă.

brdi_99913_extra

SHOP NOW

2. Geanta de mână Trussardi

Această nuanță deilicioasă de ciocolată cu lapte se potrivește de minune ținutelor office clasice. Este potrivită în special unui stil matur, bine definit.

brdi_99933_extraSHOP NOW

3. Geanta Beverly Hills Polo Club

Alege cu încredere acest model în nuanța de gri-argintiu mai ales dacă ești o persoană dinamică, a cărei ținute au nevoie de o tranziție rapidă de la un look de zi la unul de seară. asr-657bhp0546_0_extra

SHOP NOW

4.Geantă Michael Kors

Oricine are nevoie de o geantă “crossbody” cu detalii metalice, nu-i așa? Acest model, deja clasic, poate fi purtat ca o alternativă la un clutch, adăugând un plus de rafinament oricărei ținute.

brdi_100714_extra

SHOP NOW

5. Geantă Versace Jeans

O alegere curajoasă este modelul de geantă cu influențe western, cu franjuri și detalii împletite. Mixează acest accesoriu cu nuanțe de bej pentru un look sofisticat și extrem de modern.

brdi_100991_extra

SHOP NOW

6. Geantă din piele întoarsă

Acest model este potrivit atât vara cât și în anotimpul rece. Îl poți purta cu rochii maxi, din dantelă sau cu pantaloni scurți, dar la fel de bine și cu un trenci, pentru un look în stilul anilor 70.

lrd-gey496-black_extra

SHOP NOW

7. Geantă lady-like

Pentru note suplimentare de feminitate alege să accesorizezi ținutelor tale genți în nuanțe pastelate. Asocierile cele mai reușite în această situație se vor situa în sfera romantică, traduse prin rochii cu fuste ample, aplicații florale, broderie englezească sau organza diafană.

hne-57121566_extra

SHOP NOW

8. Geantă Love Moschino

Ținutele tale casual au nevoie de un plus de culoare. Nunațele bogate de roșu aduc o variație în cromatica unui look basic format dintr-o pereche de jeanși și un tricou alb. Dă frâu liber imaginației și poartă-o în cele mai curajoase combinații.

brdi_100348_extra

SHOP NOW

9. Geantă Guess

Modelul ”crossbody – mini” cu textură de șarpe sau crocodil se regăsește mereu în alegerile designerilor de pe catwalk, îndiferent de sezon. Adaugă instantaneu un plus de savoare orcărei ținute prin acest element ”wild” care va acapara toate privirile.

brdi_99934_extra

SHOP NOW

10. Geantă Valentino

Și nu în ultimul rând, oricine are nevoie de un model suficient de încăpător în care să intre toate cele necesare pentru un meeting în afara biroului.

brdi_100187_extra

SHOP NOW

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
June 2019
M T W T F S S
« May   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact