Tendințe primăvară 2016: Cum purtăm imprimeurile florale

15/03/2016 by

Ghici ce! Imprimeurile florale se poartă și anul ăsta, la greu! Își fac apariția timid, în timpul primăverii, prin intermediul jachetelor, al bluzelor sau chiar al tricourilor și fustelor, iar când vara va cuceri orașul, presimt deja că va avea loc o explozie de flori pe toate străzile. Ceea ce nu e un lucru rău, ba dimpotrivă!

(sursa: fashionmagazine.com)
(sursa: fashionmagazine.com)

Am militat și voi milita în continuare pentru ideea de a renunța la haine și culori plictisitoare și cenușii, dar și pentru aceea de a experimenta cât mai mult, în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Ar fi păcat să nu o facem, când avem sute de obiecte vestimentare la doar un click distanță și mii de oferte, una mai atractivă decât alta! Coletele ne vin acasă și noi nu trebuie decât să mai citim câte un blog-două de modă și să ne îmbrăcăm cu gust!

În primăvara lui 2016, finețea printurilor florale trebuie estompată

Dacă în anii precedenți se purtau printurile florale, pentru că se dorea accentuarea unei imagini deosebit de feminine, află că în primăvara lui 2016, scopul este să ștergem din finețea printurilor florale și să găsim un echilibru între o abordare ultrafeminină și una ironică (dură).

(Foto: Yannis Vlamos)
(Foto: Yannis Vlamos)

Ca să fiu și mai exactă, imaginează-ți că florile de anul ăsta sunt mai „triste”, mai întunecate. Materialele sunt mai dure, iar când florile au culori deschise, trebuie să apelăm la accesorii care să „întunece” întreaga ținută.

Cum purtăm imprimeurile florale?

Atunci când porți o rochie cu imprimeu floral, este recomandat să ții cont de lungimea ei, atunci când alegi lungimea tocurilor. Cu cât e mai lungă rochia, cu atât mai mici sunt tocurile. Și invers, cu cât e mai scurtă rochia cu atât mai înalți pot fi pantofii.

lsz-16285_extra
Click pe poză pentru a vedea prețul rochiei!

Imprimeurile florale se poartă de obicei cu accesorii minimaliste, discrete și în culori neutre. Nu vrei să arăți ca o grădină botanică atunci când ieși din casă, deci ai grijă cum asortezi hainele cu imprimeu floral. Pantofii să fie neapărat într-o singură culoare, care să se potrivească cu restul culorilor de pe rochie.

TOP-TSP1236RO_extra
Click pe poză pentru a vedea prețul pantalonilor!

Pantalonii cu imprimeuri florale sunt și ei în tendințe primăvara asta. Personal, când aleg să port pantaloni cu flori, aleg culori cât mai discrete. Așadar, trendul ăsta cu „florile triste” e fix pe gustul meu. Sper că nu mai e nevoie să zic că dacă pantalonii au flori, este interzis să mai ai flori pe alte piese vestimentare pe care le porți.

Cam atât despre imprimeurile florale! Tu ai astfel de imprimeuri în garderoba ta?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2016
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact