5 Idei: Cadouri pentru EA de Sărbători (1)

08/12/2015 by

Este vremea cadourilor! Ca în fiecare an, am pregătit o listă de cadouri cu prețuri sub 100 de lei, pentru femeile speciale din viața mea: mama, sora, cele mai bune prietene și colegele de muncă!

fup-chr-f-blog2

Ador perioada asta din an! Deși e la modă să ne plângem că vin Sărbătorile și că nu avem chef de ele, eu mă bucur ca un copil când văd brazi împodobiți și orașul îmbrăcat în luminițe! Ador cadourile! Și, deși îmi place la nebunie să primesc cadouri, mă face să mă simt de zece ori mai importantă atunci când fac un cadou și când cel care îl primește este surprins și fericit.

Cadouri cu prețuri sub 100 de lei:

Rochii de zi sau de party

rochii rosii FashionUP

Fie că alegi o rochie elegantă de zi, cu aplicații negre, din dantelă, fie că decizi să iei o rochie numai bună pentru ieșiri nocturne în oraș, o rochie roșie este întotdeuna o idee bună de cadou, petru că sigur nu vei da greș cu ea. Cui nu-i place roșul?

Pantofi

pantofi condur

Oferă-i unei femei perechea potrivită de pantofi și te va adora! Pentru că tot e sezonul petrecerilor, recomandarea mea ar fi să alegi o pereche de pantofi eleganți. Și dacă tot vrei să fie un cadou elegant, alege pantofi 100% din piele, cum sunt aceștia de la CONDUR by alexandru: model 1 și model 2!

Ceasuri

ceasuri

Ceasul va rămâne mereu un cadou elegant și potrivit oricărei ocazii! În funcție de stilul vestimentar ar celei căreia i-l oferi, poți alege un ceas casual sau unul elegant. Poți opta pentru un ceas roz, dacă cea căreia vrei să il faci cadou are un stil deosebit de feminin sau poți alege un ceas negru cu auriu, dacă cea care urmează să îl poarte adoră stilul office-elegant!

Portofele, genți, plicuri

accesorii

Cu cât mai multe petreceri sunt în sezonul rece cu atât mai mare e nevoia de accesorii! În plus, când vine vorba de accesorii, este foarte simplu să nu dai greș! Alege accesorii clasice, care pot fi adaptate ținutelor și stilului celei care le poartă, în culori ce pot fi ușor de combinat cu încălțămintea și îmbrăcămintea din ținuta vestimentară! Portofel, geantă sau plic, rămâne doar la latitudinea ta să alegi cadoul potrivit!

Parfumuri

parfumuri

Parfumul este un cadou potrivit pentru persoanelor foarte apropiate. Pentru a nu da greș cu un astfel de cadou, fie optezi pentru parfumuri celebre, cum este cel al lui Lady Gaga sau cel al lui Katy Perry, fie alegi un parfum pe care cea căreia i-l faci cadou l-a mai avut și înainte!

Cam atât pentru moment! Vom continua, zilele astea, lista de cadouri, cu încă cinci exemple de cadouri cu prețuri sub 100 de lei!

 

3 Comments
  1. avem si noi un site care ofera cadouri asa mai memorabile. de exemplu sa-i oferi portretul pe panza. toate sunt pictate pe calculator folosind talete grafice, apoi se transfera pe panza. cateva exemple se pot vedea la PicturaMea

  2. Frumoase sugestii, insa se potrivesc mai degraba doamenlor si domnisoarelor care sunt tot timpul puse “la patru ace”: rochite, pantofi, genti. Totusi, ideea in sine este foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
December 2015
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact