GHID complet: Cum port rochia cu paiete, de Revelion

31/12/2015 by

Fetelor, diseară e Revelionul? Sunteți pregătite? Știu că de abia așteptați să purtați rochii cu paiete și, pentru că nu vreau să mai văd poze hidoase pe Facebook, cu ținute de Revelion greșite, m-am gândit să vă ajut!

Rochie cu paiete aurii ROSERRY - FashionUP!
Rochie cu paiete aurii ROSERRY – FashionUP! —> click pe poză pentru a afla prețul!

Sunt The Bitch și nu ratez nicio ocazie de a purta ceva care strălucește! Și dacă tot am niște ani în spate de purtat astfel de „nuanțe”, m-am gândit că ar fi util să alcătuiesc un Ghid Suprem despre cum purtăm corect Rochia cu Paiete.

Reguli Generale

Când vine vorba de rochia cu paiete, trebuie să știți că aceasta este suficientă. Da! De multe ori eu o port fără niciun accesoriu și tot știu sigur că atrag atenția asupra mea, atunci când pășesc într-o cameră! Regula de bază pentru a accesoriza o astfel de rochie este „Less is More!”. Nu uitați asta!

Rochii cu paiete ZAZA Boutique - FashionUP!
Rochii cu paiete ZAZA Boutique – FashionUP! —> click pe poză pentru a afla prețul!

Există o mulțime de variante cu paiete, nu doar cele aurii și argintii, clasice! Verde, roșu sau chiar negru, toate arată bine pentru un party glamouros și la toate se aplică aproximativ aceleași reguli de accesorizare!

rochie paiete revelion
(sursa foto: Pinterest)

Din moment ce paietele sunt chiar ele accesorii, lăsați rochia cu paiete să fie punctul principal de atracție în ținuta de Revelion. Alegeți accesorii în culori neutre, deschise sau chiar negru. Mergeți pe o linie simplă, alegeți ori de câte ori e posibil accesorii nude, iar dacă vreți, puteți opta pentru accesorii în culoarea rochie, dar care să fie neapărat mate. Nu alegeți niciodată accesorii cu paiete la o rochie cu paiete!

Make-up Revelion

Evitați decolteurile prea adânci și alegeți o coafură cât mai „cuminte”, care să lase umerii la vedere și să nu încarce! Machiajul pe care îl aleg eu, când port o rochie cu paiete, este unul de divă, dar discret!

Țin întotdeauna cont de fizionomia feței mele, pun accent pe ochi, obraz SAU buze. Niciodată pe două sau trei dintre ele, în același timp! Când vreau un look total, îmi fac buzele roșii!

Încălțăminte pentru rochia cu paiete
(reguli)

Sugestii Pantofi FashionUP pentru rochia cu paiete

  1. NU purta pantofi din materiale strălucitoare sau cu paiete, la o rochie cu paiete! Vei arăta ca un ornament din bradul de Crăciun și nu asta îți dorești, nu?!
  2. Alege o pereche de pantofi din piele, într-o nuanță mată, sau una din piele întoarsă!
  3. Poartă rochia cu paiete cu pantofi clasici foarte delicați, dacă linia gâtului este ridicată, sau sandale, dacă ai decolteu!
  4. Neapărat poartă tocuri cui! Evită încălțămintea cu toc gros sau tip platformă! Uită de ghete sau de cizme, măcar pentru o noapte!
  5. Nu alege încălțăminte roșie, decât dacă vrei să mergi la petrecere deghizată într-un pom de Crăciun!

*** CUMPĂRĂ: Pantofi Nude, Pantofi Negri, Sandale Negre, Sandale Nude

Plic pentru rochia cu paiete
(reguli)

Sugestii Plicuri FashionUP pentru rochia cu paiete

  1. Pentru rochia cu paiete alegem neapărat un clutch/plic discret și elegant.
  2. Cea mai bună alegere pentru plicul asortat rochiei cu paiete este unul metalic.
  3. Plicul purtat trebuie să fie simplu, într-o culoare neutră, fără pietre masive sau alte decoraţiuni şi NEAPĂRAT fără alte paiete!
  4. Daca rochia cu paiete are o culoare neutră, precum negru sau argintiu, poți să te joci cu nuanțele. Combină rochia cu paiete cu un plic din catifea roșie (dacă rochia e aurie, evită roșul), pentru a atrage atenția asupra rochiei.

*** CUMPĂRĂ: Plic Dungi, Plic Crem, Plic Negru, Plic Metalic

Bijuterii pentru rochia cu paiete
(reguli)

accesorii rochie paiete

  1. Pentru că paietele sunt, în sine, accesorii, bijuteriile trebuie să fie puține, alese cu grijă și lăsate în plan secund, pentru a nu încărca ținuta!
  2. Evită bijuteriile strălucitoare sau masive, dacă vrei să obții un look elegant și să nu obții o ținută de prost gust!
  3. Un inel masiv este singurul accesoriu recomandat pentru o ținută construită în jurul rochiei cu paiete.
  4. Evită să porți coliere sau brățări. Vor încărca inutil ținuta!
  5. Nu purta NICIODATĂ bijuterii foarte colorate la rochia cu paiete!
  6. Alege accente metalice în detrimentul pietrelor prețioase. Astfel, atenția va rămâne concentrată pe rochie și nu pe accesorii!
  7. Poartă bijuterii cu perle, dacă vrei ca rochia ta cu paiete să arate sofisticat!

*** CUMPĂRĂ: Cercei Perlă, Brățară Metalică, Brățară Perle, Inel Perlă

Astea sunt cele mai importante reguli atunci când purtăm rochia cu paiete. Ținând cont de ele, vei fi cu adevărat deosebită, la petrecerea de Revelion. Dacă mai știi și alte sfaturi și reguli, le așteptăm cu drag.

Până data vitoare, eu (The Bitch), împreună cu întreaga echipă FashionUP îți urăm  La muți ani și un An Nou plin de stil! Să ne citim cu bine și în 2016!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
December 2015
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact