5 Idei: Cadouri pentru EA de Sărbători (2)

11/12/2015 by

Pentru că femeilor le plac cadourile, m-am gândit că 5 idei de cadouri sub 100 de lei nu sunt suficiente, așa că astăzi mai revin cu încă 5 produse de pe FashionUP, pe care le poți lua cu mai puțin de 100 de lei fiecare.

fup-chr-f-blog2

Înainte de a începe lista, te anunț că pe FashionUP a început, de câteva zile, campania cu reduceri de Sărbători! Reducerile ajung până la 80%, iar gama de produse incluse în ofertă este foarte variată!

Bijuterii

Orice femeie va aprecia bijuterii primite în dar. Pentru cele care nu sunt adeptele stilului elegant, există accesoriile casual, cum ar fi brățări, lanțuri sau cercei. Pentru mine, bijuteriile sunt cadouri speciale și pe care le pot dărui doar persoanelor foarte apropiate!

accesorii fashionup

Click pe denumirea produselor, pentru a vedea prețul (sub 100 de lei): colier, cercei, inel, brățară.

Cosmetice

Cosmeticele sunt cadouri practice, pe care le poți dărui având certitudinea că nu vei da greș! Pe wishlist-urile mele de Crăciun, cosmeticele ocupă întotdeauna locuri fruntașe. Seturi de make-up, creme și alte produse de beauty sunt cadouri ideale pentru tipele cochete!

cosmetice

Click pe denumirea produselor, pentru a vedea prețul (sub 100 de lei): set make-up, lumânare parfumată sau set pentru french manicure!

Pulovere

Puloverele de iarnă vin în atâtea variante și culori încât mi-e destul de greu atunci când aleg unul pentru o persoană dragă mie. De ce? Pentru că îmi plac toate și le-aș cumpăra pe toate! Și totuși, de pe niciun wishlist de iarnă nu au lipsit puloverele!

pulovere

Click pe denumirea produselor, pentru a vedea prețul (sub 100 de lei): pulover roz cu buline albe, pulover roșu, pulover bleumarin, pulover marsala.

Cizme/Botine

Cizmele sau botinele fac parte tot din categoria cadourilor practice! Orice fashionistă se va bucura să descopere că ești atent/ă la gusturile și stilul ei și va aprecia un astfel de cadou! Cea mai frumoasă pereche de botine pe care o am, a fost cadou de la prietena mea cea mai bună, care mă cunoaște mai bine cât oricine!

cizme botine

Click pe denumirea produselor, pentru a vedea prețul (sub 100 de lei): cizme sau botine!

Lenjerie intimă

Lenjeria intimă are “puterea” de a-ți oferi încredere și te a te face să te simți senzuală! Pentru mine, lenjeria intimă este micul meu secret generator de frumusețe! Mă simt specială când o port și cred că reprezintă un cadou ideal!

lenjerie intima

 Click pe denumirea produselor, pentru a vedea prețul (sub 100 de lei): sutien, jartieră, portjartier.

Cam atât cu recomandările de cadouri pentru ea! Aștept și alte sugestii de cadouri speciale pentru doamne și domnișoare!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
December 2015
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact