Ce să porți la un Garden Party

10/08/2020 by

Petrecerile în grădină au devenit din ce în ce mai la modă în ultimii ani în țara noastră. Ideea de Garden Party, născută în Occident, este aceea de a organiza petreceri în timpul zilei, într-o grădină frumos amenajată. Fie că sărbătorești un moment important din viața ta, vrei să organizezi o petrecere împreună cu prietenii sau ești invitat la un astfel de eveniment, petrecerile în grădină sunt un mod fabulos de a petrece o seară de vară.

Dacă ai primit o invitație la o petrecere în grădină sau chiar tu ești organizatorul și nu știi ce ținută să porți, nu îți face probleme, citește în continuare acest material și vei descoperi care sunt cele mai recomandate outfit-uri și câteva sfaturi pentru doamnele și domnișoarele care aleg să petreacă o seară călduroasă de vară în natură.

Rochii midi sau lungi, alese cu atenție

La o petrecere în grădină ar trebui să ocolești rochiile mini, cele midi sau rochiile lungi fiind cele mai potrivite variante pentru care poți opta. Dacă alegi să porți o rochie lungă, trebuie să te asiguri că tivul cade un pic deasupra gleznelor, astfel încât rochia să nu atingă solul și să se murdărească sau să se deterioreze. Simte vibe-ul unei seri în aer liber și optează pentru modelele romantice, cu siluete vaporoase, jucăușe, în ton cu aerul boem al evenimentului.

acf-pd20d-be-mi-cw_0_extraacf-pd19d-ma-in-cr_0_extra

Imprimeuri

Când spui vară, spui imprimeuri colorate! Vara înseamnă întocmai culoare și viață, așa că imprimeurile florale sunt binevenite la fel ca și design-urile cu buline sau formele mai puțin obișnuite. Alege să porți piese vestimentare cât mai vesele, mai ales la petrecerile în natură. Materialele vaporoase sau lejere, precum inul, voalul, mătasea au tulle-ul sunt cea mai optimă alegere pentru petrecerea în grădină.

acf-pd20d-ba-el-tr_0_extralrd-ghx663-4730_2_extra

Pantofi sau sandale cu toc mic

Cu siguranță, tocurile înalte ți-ar da bătăi de cap, ar fi inconfortabile și ai risca să le strici. Ideal ar fi să nu porți tocuri, dar dacă totuși îți dorești măcar ,,un pic de toc” alege o pereche de pantofi cu kitten heel, cu tocul cât mai gros, pentru a evita ca acesta să intre în pământ.

Genți din paie sau cu aspect summerish

Un garden party este ocazia perfectă pentru a sărbători frumuseștea naturii, așa că trendurile actuale se mulează perfect pe ideea de rafinament. Gențile populare din acest sezon sunt cele din rafie sau paie, fiind modele updatate de la simple coșuri de paie, la modele perfecte pentru ținutele din sezonul de vară și pentru petreceri. Cu un aer stylish și boem, acestea oferă o notă casual casual datorită împletiturilor de paie.

lrd-ghk441-3193_extralrd-gel988_naturel_extra

Accesorii delicate

Optează pentru bijuterii care să nu fie opulente sau de dimensiuni foarte mari. Ideal ar fi să alegi bijuterii cu forme inspirate din natură, care se vor potrivi de minune cu decorul din grădină.

Bentițele din materiale metalice sau cele din materiale textile vor completa cu succes întregul outfit. Astfel, vei crea un look plin de feminitate și diafan, bentița devenind piesa de bază a întregului outfit.

Ținute cu pantaloni

Dacă ești adepta pantalonilor și îți dorești să pătrezi confortul oferit de aceștia, nu este obligatoriu să porți o rochie pentru a urma dress code-ul unui garden party. Optează pentru o pereche de pantaloni ceva mai formali, precum cei palazzo sau culottes, dar mai ales cu print floral, excelenți pentru petreceri în grădină.

acf-pd20b-co-in-cw_0_extraacf-pd20t-bo-ar-ip_0_extra

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2020
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact