Îmbrăcăminte care nu se demodează niciodată

17/11/2015 by

Indiferent dacă deja ești la curent cu tendințele din fashion sau nu, trebuie să știi care sunt obiectele vestimentare în care merită să investești, pentru că nu se vor demoda niciodată. Personal, nu dau foarte mulți bani pe haine! Cred că sunt cea mai „econoamă” din gașca noastră! Fetele spun că sunt zgârcită, dar eu știu că nu e așa!

Colecție de toamna Carmen Grigoriu
Colecție de toamna Carmen Grigoriu

Așadar, în general îmi iau îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte cât mai drăguțe, dar ieftine, însă am câteva piese în care am investit pentru simplu motiv că le port o vreme îndelungată. Astfel de piese trebuie să fie nelipsite din garderoba oricui, pentru că reprezintă piese cheie în alcătuirea ținutelor de zi cu zi! Iată lista mea (dă click pe titluri pentru a vedea o selecție de produse din acea categorie, de pe FashionUP.ro și a fi la curent cu ofertele din această perioadă):

Little Black Dress

Rochia neagră nu se va demoda niciodată și, ca să simți cu adevărat Black Friday-ul din acest an, îți recomand să profiți de ofertele ce vor veni și să îți iei câteva astfel de rochii negre! Little Black Dress este cea la care apelez de fiecare dată când am un eveniment și când nu știu cu ce să mă îmbrac. Trebuie să ai și tu măcar una!

Little Black Dress NISSA
Little Black Dress NISSA

Rochia asta de la NISSA este preferata mea și este cea mai importantă rochie de acest gen din garderoba mea!

Fusta Creion

Fusta creion este o piesă clasică, deosebit de feminină, pe care o poți include în foarte multe ținute! Ce-mi place la ea este că pot foarte bine să o includ în ținute elegante, casual, dar și în cele sport. Diferența între cele trei tipuri de fuste creion este dată doar de materiale și culori.

Fusta Creion MOJA
Fusta Creion MOJA

Una dintre fustele creion pe care le am și pe care le ador este aceasta, cu imprimeu, de la MOJA!

Geaca din piele/ imitație de piele

E în tendințe de foarte mulți ani și purtată în special toamna, pentru a creea suprapunerea de țesături, care să alcătuiască o ținută complexă. Îmi place pentru aerul tineresc pe care îl oferă! În plus, există foarte multe modele, în funcție de stilul pe care îl ai.

Jacheta Piele TOP SECRET
Jacheta Piele TOP SECRET

A mea e de la TOP SECRET și de obicei, eu o port cu un pulover casual și cu o pereche de boyfriend jeans, care sunt la mare căutare toamna asta.

Rochii Tricotate

Ador să port rochii tricotate în zilele răcoroase! Îmi plac pentru că sunt comode, le pot combina ușor cu ce mai am prin garderobă și rămân mereu în tendințe pentru anotimpurile reci.

Rochie Tricotata SANTA BARBARA
Rochie Tricotata SANTA BARBARA

Preferata mea, dintre toate pe care le am până acum este asta roșie de la SANTA BARBARA. Este cea mai recentă pe care mi-am luat-o și m-am îndrăgostit de ea!

Cardiganul Tricotat

Este ușor de purtat și poate completa cu succes orice ținută, în funcție de ce model alegi! Pe lângă faptul că arată bine, are și rol practic pentru că poate fi foarte călduros, în funcție de materialul pe care îl alegi!

Cardigan TOP SECRET

Eu am mai multe cardigane, dar doar pe unul îl port până nu mai poate fi purtat. Adică pe ăsta gri de la TOP SECRET!

Aceasta este mica mea listă cu top 5 piese vestimentare care nu se demodează și în care merită să investești. Mai sunt câteva obiecte vestimentare, cum ar fi boyfriend jeans, pe care te provoc să mi le zici tu, pentru că sunt sigură că sunt și câteva pe care eu și fetele nu le știm încă!
(sursa foto articol: Colecție de toamnă Carmen Grigoriu)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2015
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact