Ce purtăm în această primăvară?

23/03/2021 by

K_W2_2020012252758După un an pandemic în care ne-au fost schimbate viețile tuturor la 180 de grade, an în care am fost forțați de împrejurări să stăm închiși în case, simțim cu toții nevoia de un refresh și de o evadare și ce moment poate fi mai potrivit decât primăvara.

Designerii au înteles nevoia din ultima perioadă a oamenilor de a se simți confortabil și în siguranță, astfel încât colecțiile de primăvară ale acestora se axează foarte mult pe simplitate și lejeritate, însă și pe imaginație.

Iată care sunt tedințele în primăvara 2021:

  1. Printuri florale

Imprimeurile florale și detaliile rafinate precum volanele, aduc în prim plan romantismul și ca paletă cromatică folosită, principalele sunt pastelurile și contrastele puternice.

  1. Fuste midi

De-a lungul timpului, fusta midi a fost o prezență constantă în colecțiile designerilor.
Dacă îți dorești un look elegant o poți alătura unei perechi de balerini sau pantofi cu toc și o bluză sau o poți accesoriza cu un tricou, o pereche de pantofi sport și o jachetă de blugi pentru un look casual.

  1. Pantaloni largi

Cu siguranță acești pantaloni nu îți vor pune în evidență picioarele lungi și subțiri(da, sunt invidioasă pe picioarele voastre), însă te asigur că nu vei trece neobservată.ego-ppa_03_extra

Croiul acesta este potrivit mai ales în zilele călduroase, oferind lejeritate și face trimitere către anii ’70-’80, fiind foarte căutat de către fashionistele care au adoptat stilul boho-chic.

Pot fi purtați cu o pereche de balerini, sandale sau pantofi cu toc și un top lejer sau chiar un crop top peste care să arunci un sacou oversized.

 

  1. Detalii transparente

În ciuda temperaturilor scăzute de afară care nu ne lasă să renunțăm la acele straturi călduroase, detaliile transparente sunt un MUST al acestei primăveri.

Indiferent că alegi fuste, rochii, bluze, ele pot fi purtate la o întâlnire pentru un look senzual dar relaxat în același timp sau la o ieșire seara în oraș cu fetele.

  1. Cape și poncho-uri

Sunt două piese extrem de versatile care au puterea de a schimba total o ținută și să acapareze toată atenția, capa având un aer distins.

Pot fi purtate atât cu o pereche de jeansi skinny cât și cu o rochie mulată.

  1. Disco

igv-1376-argintiu_42_extraPaietele au fost inventate pentru a fi purtate. Așadar a venit momentul să le scoți de la “naftalină “ și să începi să strălucești. Îți vor înveseli ziua, creându-ți o stare de spirit mai bună. Don’t be afraid to shine bright!

  1. Costume masculine

O femeie este cum nu se poate de sexy într-un costum cu inspirații masculine! Alătură-i un top și o pereche de pantofi cu toc și pregătește-te să-i dai pe toți pe spate. Ținuta este potrivită atât pentru un eveniment, cât și pentru o ieșire în oraș sau chiar o întâlnire de afaceri, fie ea și online.

  1. Franjuri

O vestă cu franjuri, o pereche de jeansi și o pereche de ciocate îți vor crea stilul hippie și îți vor oferi acel aer degajat pe care îl cauți.

  1. Sport

De la sine înțeles, cele mai căutate și purtate articole în sezonul anterior au fost hanoracele și treningurile.

Una dintre ținutele ultra chic din primăvara aceasta poate fi obținută combinând o piesă feminină, o fustă sau o rochie, cu un hanorac sport.

  1. Eșarfe purtate pe cap

Ținutele sau inspirațiile retro au fost din ce în ce mai căutate în ultima vreme, astfel încât nu puteau să lipsească tendințele anilor ’50-’60. Poți alege o eșarfă de mătase prinsă de cap pentru a-i oferi outfitului tău acel quelque chose.

Vrei să ai ținute originale în primăvara 2021?

Vino pe FashionUP unde vei găsi sute de piese în tendințe de la branduri recunoscute și designeri români, care îți vor crea un look senzațional. StyleUP with FashionUP!

Articol realizat de Ana Băloiu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2021
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact