Mi-am cumpărat deja bilet la London Fashion Week!

22/09/2015 by

Credeați că dacă am fost la expoziția de pantofi de la V&A Museum, nu o să mai plec prea curând? V-ați înșelat! În perioada 24 – 27 septembrie 2015 London Fashion Week își schimbă locul de desfășurare, iar eu mi-am luat bilet și sunt nerăbdătoare să plec din nou în Londra

London Fashion Week
London Fashion Week septembrie 2015

După cum au anunțat cei de la British Fashion Council (BFC), London Fashion Week se mută într-un loc cu adevărat iconic. În această lună, ultima parte din cea de a 30-a ediție a renumitului eveniment britanic bianual, de modă de lux, se va desfășura la renumita galerie Saatchi Gallery. De abia aștept să văd show-urile, să mă fascineze discuțiile, să particip la evenimente și să cumpăr câteva piese ale designerilor londonezi.

London Fashion Week este un eveniment bianual

Am ratat London Fashion Week din februarie, dar mi-am promis că pe cel din septembrie nu îl voi mai rata. Desigur că atunci am stat cu zilele și am analizat fotografiile de la eveniment, ca să mă simt de parcă am fost acolo. Apoi am intrat în depresie pentru că am realizat că am ratat un super show și, ca să mă țin departe de card și de shopping (Fetelor, nu faceți shopping impulsiv!), am mâncat o tonă de înghețată cu ciocolată! 

London Fashion Week
London Fashion Week septembrie 2015

Mi-am luat bilet la London Fashion Week încă de pe 12 mai, de când s-au pus în vânzare, mai ales că am auzit că superba Daisy Lowe, modelul, muza și style icon-ul britanic va fi primul ambasador London Fashion Week. O ador pe tipa asta! Practic, sunt eu în varianta brunetă! 🙂 Nu atât de celebră și de bogată, dar astea sunt doar detalii. 

Daisy Lowe
Daisy Lowe

“Sunt foarte încântată să fiu ambasador London Fashion Weekend, după ce am lucrat de-a lungul anilor cu Caroline Rush, Șeful Executiv al British Fashion Council și cu British Fashion Council! London Fashion Weekend este un concept uimitor pentru că oferă oamenilor posibilitatea de a pătrunde în lumea modei și îi încurajează să afle secretele din spatele industriei de fashion din Marea Britanie, dar și ale designerilor săi” – mi-a spus ea emoționată, la telefon, zilele trecute. Nu… Glumesc! Aș fi vrut eu! Asta e ceea ce a declarat într-un comunicat de presă. 🙂

Mary Katrantzou va crea designul pentru gențile oficiale London Fashion Week

Nu știu exact pe ce o să îmi cheltuiesc banii la London Fashion Week, dar știu sigur că există ceva pentru care mă voi lupta dacă va fi nevoie! Promit solemn, chiar aici și acum, să nu mă întorc din Londra fără una dintre gențile oficiale London Fashion Week! Să ne înțelegem, nu îmi pasă cât va costa! Când am auzit  că Mary Katrantzou va face designul genților, am zis că trebuie neapărat să am una. Când zici Katrantzou, zici explozie de culoare și rafinament.

London Fashion Week septembrie 2015
London Fashion Week septembrie 2015

Se zvonește prin cercurile fashion că anul acesta, ediția limitată de genți oficiale London Fashion Week cuprinde nuanțe de magenta de influență pop și de albastru diamant. Printul este inspirat de amprentele lui Mary și este realizat dintr-o broderie din damasc. Eu deja sunt îndrăgostită de ele! Combinația de culori se întâmplă să fie una dintre preferatele mele.

London Fashion Week

Bagajele sunt aproape făcute și eu sunt nerăbdătoare să ajung în Londra! Aici este o listă cu toți designerii din cadrul evenimentului. Pe care nu ar trebui să îi ratez?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact