Oana Brebeanu, Consilier Vânzări FashionUP: “Sunt fascinată de cărțile despre cavalerii templieri“ – Jurnal FashionUP VIII

13/05/2020 by

 

Brown Vintage Photo Collage Facebook Post

Oana Brebeanu, Consilier Vânzări FashionUP, este una dintre vocile calde de la FashionUP. Iubește interacțiunea cu oamenii, iar prin telefon a găsit o nouă modalitate de a comunica cu ei, dupa mulți ani în care a  fost consultant vânzări în magazine. Îi place să ofere informații sigure și rareori lasă o situație neterminată.

Îmi încep ziua de lucru la ora 08.50, când sunt deja în fața monitorului, pregătită să răspund apelurilor telefonice. Nu mănânc decât în jurul orelor 11.00-12.00, iar după masă intru iar în programul de lucru până la ora 18.00.

După această oră, închid fereastra monitorului cu site-ul FashionUP și îmi deschid o carte.

De când #stămacasă, am ajuns să citesc o carte la 4 zile, pentru că mă cufund în lectură până la miezul nopții, apoi mă uit la un film bun pe Netflix.

Sunt un Scorpion convins și nu-mi place să las lucrurile neterminate, așa că a doua zi o iau de la capăt.  O carte citită este, zice-se, o viață trăită, deci cât citești, tot trăiești.

Sunt fascinată de cărțile despre cavalerii templieri, apoi mi-a făcut plăcere să citesc cărțile despre viața lui Iisus, mai sunt cărțile polițiste, romanele autohtone de dragoste.

91045808_2924963384263195_1805809009509269504_n

Nu aș putea să aleg doar o carte care mi-a plăcut, dar vă pot povesti puțin despre cele mai semnficative cărți din viața mea.

Vă recomand cartea “Codex Siracuza”, un manuscris antic de o valoare inestimabilă, care dezvăluie viața fiului împărătesei Bizanțului, Teodora. Cărțile lui Jim Nisbet nu au cum să te dezamăgească! După ce termini și ultima filă din carte ajungi să îți pară rău că ai terminat-o.

“Labirintul Rozelor” este despre un pergament foarte vechi din epoca elisabetană și o cheie care ascunde un secret păstrat de generații. Este o poveste care începe în ziua de Sfântul Gheorghe, într-un Aprilie din anul 1600, la un han spre Londra și se termină (sau nu?) în zilele noastre.

În romanul “Colecționarul de Istorie” sunt dezvăluite secrete care ni-l prezintă pe Vlad Țepeș, înconjurat de mitul Dracula, într-o altă lumină. Un istoric care își scrie gândurile în timp ce le și trăiește, mai mult sau mai puțîn, alături de fiica lui, care este și autorul cărții.

În seria din colecția “Regii Blestemați” am găsit Urzeala Tronurilor mult mai intensă, mult mai detaliată, mult mai captivantă, iar în poveștile jurnalistului detectiv Andrei Mladin, am văzut acel gen de investigații care te fac să stingi lumina la birou mult peste miezul nopții.

În același timp, seriile cu cel de-al Doilea Război Mondial de pe Netflix m-au făcut să nu mă mișc din față televizorului.

Voi cum vă relaxați în această perioadă?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
May 2020
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact