Petrecerea de Revelion. Sugestii de ținute

19/12/2016 by

Petrecerea de Revelion este considerată cea mai importantă din an, iar ținuta pe care alegi să o porți te reprezintă în totalitate, de aceea trebuie aleasă cu grijă. Indiferent de locul în care are loc petrecerea, cu siguranță îți dorești să arăți nemaipomenit. Doar nu vrei să te prindă anul nou pe picior greșit!

happy-new-year-2017-images-2

Așadar, ți-am pregătit câteva sugestii de ținute din care te poți inspira, astfel încât să alegi piesele potrivite pentru silueta ta , dar și pentru locul în care ai plănuit să petreci!

Dacă 2017 te va prinde într-un restaurant cochet, cel mai indicat ar fi să porți pentru o ținută elegantă și feminină. În funcție de siluetă și stil poți opta pentru o rochie cu umerii goi, una cu detalii din dantelă, sau un model jucăuș cu tulle.

În cazul în care petrecerea are loc într-un club, ai libertate mai mare în alegerea ținutei și poți opta pentru piese îndrăznețe. Ai de ales dintre  un top cu sclipici combinat cu o pereche de pantaloni evazați, o rochie mini asortată cu cizme peste genunchi, sau o fustă scurtă combinată cu un top sexy.

Dacă plănuiești să îți petreci noaptea dintre ani alături de familie și prieteni într-o locație fără pretenții sau acasă, ideal ar fi să apelezi la o ținută în care să te simți în largul tău. Poți purta o rochie tricotată cu cizme peste genunchi, sau pereche de pantaloni skinny cu un cardigan colorat.

Dacă ți-au plăcut sugestiile  pentru ținuta de Revelion, găsești aici produsele. Nu uita că indiferent ce o să porți, important este să alegi haine potrivite siluetei tale, în care să te simți confortabil!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
December 2016
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact