7 activități pe care le poți face vara aceasta

20/07/2020 by

Activitățile în aer liber cu familia sau prietenii reprezintă contextul perfect pentru a crea noi amintiri și pentru a-ți petrece zilele însorite din acest sezon. Vara este întocmai definiția vacanțelor deosebite, locurilor noi numai bune de descoperit sau a aventurilor. Indiferent dacă ți-ai creat un plan, un program pus la punct pentru această vacanță de vară sau încă nu ai idee unde vei merge prima dată, noi îți propunem o listă cu experiențe și activități pe care să le treci în bucket list-ul tău.

Plimbă-te cu bicicleta într-un mini tur

La-plimbare-pe-bicicletaCând eram copii ne plăcea foarte mult să ne plimbăm cu bicicleta, iar pe măsură ce creștem parcă doar cei mai curajoși dintre noi se aventurează într-o plimbare cu bicicleta. Te sfătuim să explorezi fiecare colț al orașului tău sau evadează în natură împreună cu câțiva prieteni sau familia și bucurați-vă de aer curat. Stabilește-ți un traseu în afara orașului, care-ți va oferi satisfacția unei aventuri și plăcerea mersului pe două roți. Weekend-urile de vară sunt ideale pentru a explora noi locuri și pentru a face mișcare în natură.

Petrece un weekend cu cortul

shutterstock_597725714Deconectează-te de la viața cotidiană și lasă în urmă tehnologia pentru măcar un weekend și relaxează-te în natură. Acest tip de excursie este foarte bun prieten cu orice tip de buget. Dacă nu poți ajunge la munte, pentru că necesită mai multe resurse financiare, o astfel de escapadă o poți face în jurul orașului în diferite zone superbe. Vei descoperi că ai o mulțime de opțiuni de zone deosebite pe care să le explorezi.

Vizitează un muzeu

photo-1572953109213-3be62398eb95Te-ai întrebat vreodată la câte muzee din orașu tău ai mers? De cele mai multe ori, călătorim și vizităm muzee din locurile noi pe care le descoperim, însă muzeele din orașul nostru sunt trecute cu vederea. Aceasta este o modalitate minunată de a-ți petrece timpul liber într-un mod productiv și de a-ți lărgi orizonturile.  Cu siguranță vei descoperi lucruri noi și la final tu vei fi cel câștigat. Dedică câteva ore unui muzeu interesant din orașul tău!

Mergi la un film la un cinematograf în aer liber

photo-1593437611207-80363d883a0bÎn vara aceasta cinematografele din toată țara te așteptă la proiecții de film în aer liber. Dramă, comedii romantice sau supereroi? Suntem siguri că îți dorești să părăsești canapeaua de acasă și filmele de pe Netflix. De ce să nu urmărești un film în aer liber?

Proiecțiile de film din parcuri sau cinematograful de tip Drive In pot reprezenta o activitate relaxantă și potrivită pentru a-ți petrece zilele de vară.

Distrează-te la un festival de muzică în aer liber

krists-luhaers-DSB1MZWsGco-unsplashParticipă la evenimentele muzicale din vara aceasta, dar, desigur, respectând regulile de distanțare socială. Indiferent de gusturile muzicale, cu siguranță vei găsi un festival unde să te distrezi.

Mergi la mare

honey-moon,,Mă-ntorc la tine iar și iar, mare albastră”, așa sună un vers al unei melodii care ne călăuzește drumul spre mare, în fiecare an. Nu se poate să treacă vara și să nu fi petrecut câteva clipe pe plajă, fără o baie în valurile mării și să ai parte de momente în care doar valurile ce ajung la mal sunt singurul sunet de fundal. Fie că alegi să petreci un weekend pe litoralul din România sau o vacanță într-un loc mai îndepărtat, nu există vară fără un apus magic pe plajă.

Dacă nu ai posibilitatea de a ajunge pe litoral, un weekend la marginea unui lac sau la un resort cu piscină este cu siguranță o opțiune potrivită.

Practică sport în aer liber

Acum că ai posibilitatea de a face sport afară, poți participa la diverse clase de aerobic, yoga sau poți chiar închiria un teren de tenis. Provoacă-ți prietenii la un meci amical sau participați împreună la o clasă de sport.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2020
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact