6 piese statement pe care vreau să le achiziționez în perioada reducerilor

16/11/2017 by

Îmi place să fac cumpărături, dar pentru că de cele mai multe ori bugetul este limitat mi-am construit de-a lungul timpului un adevărat sistem care să mă ajute să adug în garderoba mea doar piese deosebite, de care am musai nevoie, care pot fi purtate în mai multe combinații și care sunt de o calitate foarte bună.

Pentru sezonul de toamnă-iarnă mi-am reevaluat garderoba de anul trecut, am scos piesele care mi-au rămas mari sau pe care nu mai doresc să le port și am făcut o listă cu ce am nevoie. Am dorit să îmi completez garderoba acestui sezon cu piese versatile, comode dar chic în același timp și care să fie în paleta cromatică galben-roșu-bordeaux. În general aloc în fiecare lună cam 10-20% din venitul meu pentru cumpărături și de cele mai multe ori prefer să aștept perioadele speciale de reduceri, cum este acum Black Friday sau zilele de dinainte de Crăciun.

Iar acum este foarte simplu să evit aglomerația din magazine pentru că totul este doar la un click distanță. Pentru a mă asigura că voi face alegerile potrivite, întotdeauna îmi iau măsurile cu ajutorul unui centimetru (bust, talie, șolduri și lungimea până la genunchi) și înainte de a comanda ceva, consult întotdeauna tabelul de mărimi pentru a lua măsura corectă. Un alt lucru este că mă abonez la newsletterul site-ului pentru a nu rata cele mai bune oferte și de asemenea, foarte important este să citim cu atenție descrierea produselor pentru a ști la ce trebuie să ne așteptăm.

Acum că v-am dezvăluit sistemul meu de smart shooping, vreau să vă arăt ce piese trebuie musai să intre în garderoba mea în acest sezon.

1.Botine Bordeaux cu toc gros și vârf ascuțit

Am pus ochii pe aceste botine Fontana 2.0 cu toc gros de 10,5cm care pot fi purtați în foarte multe combinații: cu rochii sau fuste, cu jeans evazați sau skinny mai scurți sau pantaloni de stofă cu imprimeuri geografice.

Întotdeauna aleg încălțări cu vârful ascuțit pentru că sunt mult mai elegante și dau efectul de alungire, astfel încât chiar dacă sunteți minion dați impresia unei înălțimi mai mari.

brdi_83098_extra

2.Fusta cloche din piele

Toamna mă bucur că pot purta dresuri cu modele diverse care pot fi puse în valoare de cizme înalte sau de botine scurte și colorate. Iar fusta din piele (naturală sau ecologică) este o alegere stylish și îndrăzneață ce poate fi integrate în multe feluri de ținute: un pulover maxi, o cămașă simplă, cu sacou sau chiar jachetă de piele.

glb-m164-black_0_extra (1)

3.Geantă într-o nuanță metalică

De obicei prefer gențile de piele pentru că se mențin într-o stare perfecta mult mai mult timp și prefer să investesc în piese de foarte bună calitate. Așa că tot în același registru cromatic pe care l-am ales pentru acest sezon am ales și această geantă Coccinelle într-o culoare marsala metalică. Este un model casual destul de încăpător, dar fără a fi prea mare. Nu îmi plac gențile mari.

brdi_66044_extra

4.Palton roșu cambrat pe corp

Persoanele cu părul blond arată foarte bine în culoarea roșu, iar eu nu fac excepție. Tocmai de aceea doresc să introduce în garderoba mea un palton roșu cu o croială cambrată pe corp care să îmi pună în valoarea noua siluetă și formele feminine.

hne-045949_extra5.Rochie de tip maletă 

Maletele de asemenea, avantajează persoanele cu părul blond. Tocmai de aceea,  îmi doresc foarte mult o rochie pe gât, într-o culoare feminină care să evidențieze talia, dar menținând o linie casual și comodă.

6.Pantofi sport pentru alergare Asics 

Vânez acest model de încălțări pentru alergare de foarte mult timp, dar datorită prețului destul de ridicat pe care îl are, am zis că mă voi premia cu o pereche doar după ce voi reuși să alerg 10km. Simt că mă apropii de obiectivul meu, așa că doresc să profit de ofertele speciale de Black Friday pentru a-mi îndeplini dorința specială care nu are nicio legătură cu moda, ci mai mult cu stilul meu de viață.

Pantofi sport

1 Comment
  1. Ceasurile pentru dame originale reprezintă bijuterii de lux și rafinament. Fiecare detaliu reflectă expertiza artizanală și designul elegant. Accesoriile perfecte pentru a sublinia stilul și eleganța unei femei moderne și sofisticate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2017
M T W T F S S
« Oct   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact