Sărbătorește cu noi Ziua Națională a Femeilor #PeToc Ediția a III-a!

13/09/2017 by

Pentru a III-a oară consecutiv, pe 14 septembrie sărbătorim “Ziua Națională a Femeilor #PeToc!”.

În fiecare an, în această perioadă, am încercat să vă surprindem cu o mulțime de surprize, de la concursul organizat pentru bloggeri la numeroase oferte și extra-oferte zilnice la încălțămintea cu toc.

eventpetocJoi, 14 septembrie vă dăm întâlnire în zona Piața Romană începând cu ora 12:30 alături de Andreea Balaban, ambasadorul evenimentului de anul acesta! Cu această ocazie, am pregătit foarte multe surprize pentru toate doamnele și domnișoarele care vor participa alături de noi la evenimentul #PeToc! De asemenea și Yves Rocher, partenerul nostru oficial, v-a pregătit numeroase cadouri. Așa că haideți să lăsăm măcar pentru o zi acasă balerinii, mocasinii, tenișii sau adidașii și Hai să ne vedem #PeToc!

Cu ocazia acestui eveniment, vrem să vă încurajăm să fiți mult mai curajoase și să integrați în ținuta voastră, măcar o dată pe săptămână, o pereche de pantofi cu toc. Fiți îndrăznețe! Frumusețea și feminitatea sunt atuuri care ne dau și mai multă încredere în forțele proprii, și astfel putem cuceri lumea.

În plus, pe site (timp de 5 zile) vom da startul unor promoții speciale, pentru a sărbători așa cum trebuie această zi dedicată tuturor femeilor.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2017
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact