Cum să te îmbraci la festivalurile verii. Idei de ținute

14/07/2017 by

S-a dat startul festivalurilor de muzică, iar fashionistele și bloggerițele se întrec în ținute dintre cele mai extravagante și originale. Dacă plănuiești să participi la unul sau mai multe festivaluri vara aceasta, trebuie să îți pregătești din timp ținutele, astfel încât să nu mai pierzi timpul gândindu-te cu ce să te îmbraci.

Alessandra-Ambrosio-her-crew-at-Coachella1

Iată o listă cu piesele must have pe care trebuie să le ai în bagaj:

1. Bocanci sau cizme stil cowboy

Chiar dacă sună ciudat, pentru că este vară iar temperaturile sunt destul de ridicate, o să ai nevoie de o pereche de încălțăminte care să te protejeze de frigul din timpul nopții și în care să te simți în același timp confortabil. De aceea, cel mai indicat ar fi să îți iei o pereche de bocanci, botine sau chiar cizme. În combinație cu o rochie albă vaporoasă sau o pereche de pantaloni scurți sexy, sigur vei atrage toate privirile.

      2. Rochia vaporoasă

Indiferent dacă preferi modelele simple, cu imprimeu sau dantelă, important este să te simți bine în ce alegi să porți și să te reprezinte. Un plus este faptul că poți purta rochia sau rochiile și la alte evenimente, evident cîn alte combinații.

        3. Accesoriile de festival 

Orice ținută de festival trebuie completată cu accesorii pe măsură. În funcție de stilul pe care îl preferi, poți opta pentru  curele, bijuterii, bentițe, brîțări, ochelari de soare sau pălării. Desigur, poți îmbina mai multe accesorii, însă mare atenție la proporții și volume. 

Acestea sunt doar câteva sugestii din care ai putea să te inspiri, însă cel mai important atunci când vine vorba de o ținută de festival sau de orice altă ținută pentru un eveniment este să te simți bine și să te reprezinte în totalitate. Așadar, lasă-ți imaginația să facă totul pentru tine și distrează-te la maxim vara aceasta!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2017
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact