Micro modă. Ținute pentru copii cu personalitate

În spatele tuturor articolelor pentru copii pe care le întâlnim în magazine, fie ele fizice sau online, se află o adevărată industrie care se dezvoltă pe zi ce trece. Oferta este din ce în ce mai variată și asta pentru că cererea este pe măsură.

500940878_0_CL_2_1200

Nu cred că există cineva care să nu considere hainele pentru copii de-a dreptul adorabile! Iar dacă ești în fericita postură de părinte, nu ai nicio șansă să reziști tentației de a cumpăra tot ce-ți pică în mână!

De la body-uri și salopete colorate, până la blugi skinny sau cămăși casual, toate impresionează prin dimensiunile mici și designul modern. Acum nu mai sunt la modă hainele colorate cu diverse personaje din desene animate, ci mai degrabă piesele care seamănă cu cele ale părinților. 

500949076_0_CL_2_1200

Cei mici dezvoltă de la cele mai fragede vârste preferințe și pasiuni în materie de îmbrăcăminte, iar părinții au de cele mai multe ori o influență decisivă în acest context. Copiii au tendința de a imita ceea ce văd în jur și adesea își doresc să poarte ceea ce poartă adulții. Din acest motiv, hainele pentru copii au ajuns să fie variante ale pieselor pentru adulți în miniatură.

Dacă sunteți părinți, vă pregățiți să fiți sau sunteți doar în căutarea unui cadou pentru un prichindel simpatic, găsiți cele mai cool piese pentru copii între 0 și 3 ani aici.

Andreea Guiu - Fashion Editor

Andreea Guiu - Fashion Editor

Vorbesc mult, mă plictisesc repede și am un simt al umorului presărat cu ironie. Sunt pasionată de tot ce înseamnă fashion, însă nu îmi place să mă conformez trendurilor. Studiez comunicarea și îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou. Iubesc natura și animalele, sunt obsedată de control și spun mereu ceea ce gândesc.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2017
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact