Top 5 cupluri celebre pe Instagram

09/02/2017 by

Se spune că o imagine comunică mai mult decât o mie de cuvinte și se pare că acesta este secretul care a făcut Instagramul unul dintre cele mai populare rețele sociale ale momentului. Pasionații de fotografie și blogging au reușit chiar să își transforme hobby-ul într-o sursă de venit considerabilă, iar printre aceștia se numără și diverse cupluri celebre care fac furori pe Instagram cu pozele lor parcă rupte din reviste.

15275667_714200292078629_5794413548096454656_n

Iată care sunt cele mai urmărite și apreciate cupluri ale Instagramului:

Murad Osmann și Natalia Zahkarova

Cu siguranță ați văzut cel puțin o poză din proiectul #followmeto care face furori pe internet încă din 2015. Ei bine, Murad și Natalia sunt fondatorii acestui proiect care a luat naștere spontan, într-o excursie a cuplului din Barcelona. Fotografiile lor au cucerit internetul și au stârnit o adevărată modă în rândul pasionaților de fotografie.

 

Amber Fillerup Clark și David Kent Clark

Ea beauty expert, hair stylist & fashion blogger, el fotograf. Au împreună doi copii, un băiețel pe nume Atticus și o fetiță pe nume Rosie. Pozele de pe Instagram ale celor doi întruchipează viața de familie perfectă, iar vacanțele lor stârnesc invidia multora.

 

Olivia Palermo și Johannes Huebl

Ea fashion icon, el fotomodel. Formează un cuplu superb și nu se sfiesc deloc să ne arate cât de fericiți sunt. Cei doi postează destul de des poze în care apar împreună pe conturile personale de Instagram, iar numărul aprecierilor este impresionant.

 

Negin Mirsalehi și Maurits Stibbe

Ea a devenit cunoscută datorită profilului său de Instagram unde își promovează stilul personal, iar el se ocupă de promovarea blogului său. Sunt împreună de nouă ani și se numără printre cele mai urmărite cupluri dn mediul online. Și-au creat propriul hashtag pe care îl folosesc atunci când postează fotografii de cuplu #mauneg.

 

Jacqueline Mikuta și Klemens White

Fotografiile de pe conturile celor doi de Instagram par a fi pictoriale din revistele de fashion. Locuiesc în Elveția, ambii sunt fashion bloggeri și fotografi, iar numărul de followeri ai fiecăruia este de ordinul zecilor de mii. 

 

Acestea sunt doar câteva dintre cuplurile care ne fac să visăm la  relația perfectă și trebuie să recunoaștem că merită din plin numărul mare de urmăritori pe care îl au. Cu toate astea, nu trebuie să uităm că în spatele pozelor este multă muncă, deși de cele mai multe ori par simple instantanee. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2017
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact