Cum să te îmbraci la petrecerea de Craciun a firmei

14/12/2016 by

A devenit deja o tradiție și în România ca firmele, indiferent de domeniul de activitate, să organizeze anual, în preajma sărbătorilor de iarnă, câte o petrecere cu tematică de Crăciun. Este ocazia perfectă ca toți angajații să petreacă timp de calitate împreună, să socializeze și să se relaxeze. Iar dacă are loc și un schimb de cadouri, cu atât mai bine!

woman_friends_party_christmas_drink_70191391

Până aici totul sună minunat, însă problema intervine atunci când trebuie să hotărăști cu ce te îmbraci. Indiferent de locație și de gusturi, un lucru este clar: trebuie să arăți senzațional! Evident, nu este cazul să exagerezi nici cu ținuta și nici cu machiajul, altfel riști să fii mai împodobită decât bradul!

Așadar, ținând cont de tendințele din sezonul acesta, am făcut o scurtă selecție de articole care pot fi purtate cu succes la petrecerile de Crăciun din 2016:

  • Rochia roșie clasică este o alegere cu care nu poți da greș niciodată, mai ales dacă alegi un model care să îți avantajeze silueta. Roșul este în spiritul sărbătorilor, atrage toate privirile și evidențiază trăsăturile feței. Ai grijă însă, pentru că și colegele tale pot opta pentru modele asemănătoare.
  • Rochia mini, combinată cu cizme cu toc, peste genunchi, reprezintă o alegere îndrăzneață, foarte des întâlnită la vedetele de la noi în ultimul timp. Dacă plănuiești să porți o astfel de ținută, trebuie să o faci cu atitudine și cu multă încredere în tine! Niciodată nu vei arăta bine într-un outfit în care nu te simți în largul tău!
  • Rochia fantezie este o alegere potrivită pentru femeile exuberante, care vor să iasă în evidență și să atragă toate privirile. Dacă vrei să te simți ca o prințesă, poți opta pentru o rochie de acest tip, confecționată din tulle.

Indiferent de ținuta pe care vei alege să o porți anul acesta la petrecerea de Crăciun, important este să te bucuri de acest eveniment alături de colegi și să te simți bine în pielea ta. Așadar, nu râmâne decât să îți urez distracție plăcută!

P.S Găsești toate modelele de mai sus aici.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
December 2016
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact