10 piese în tendințe, cu prețuri sub 100 de lei!

06/10/2015 by

Ador să găsesc piese deosebite, la super prețuri, pentru garderoba mea. Și pentru că uneori îmi place să petrec ore întregi căutând, astăzi m-am “plimbat” pe fashionup.ro și am găsit 10 piese în tendințe, cu prețuri sub 100 de lei fiecare. Ai cardul pregătit? 🙂

În lista mea am încercat să includ îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de toamnă, dar care să aducă un plus de culoare în garderoba oricui. Nu te-ai săturat să vezi doar maro, gri și negru, pe stradă?

10 piese pentru toamnă, cu prețuri sub 100 de lei:

1. Cămașă galbenă TOP SECRET:
Cămașa Galbenă TOP SECRET fashionup
Cămașă Galbenă TOP SECRET – 89,90 lei

O cămașă galbenă e perfectă indiferent de culoarea tenului, a părului sau a ochilor. Cea mai reușită combinație e atunci când porți galben cu negru. Contrastul rezultat este perfect pentru o ținută office-elegantă, dar deosebită.

 2. Fustă Lungă CRISSTALUS
Fustă Lungă CRISSTALUS fashionup
Fustă Lungă CRISSTALUS – 79,90 lei

Ador fusta asta de la Crisstalus, pentru că este din matase și pentru că are o culoare vie, care nu te lasă să treci neobservată. Eu aș purta-o cu un pulover negru, simplu și cu o pereche de botine din piele întoarsă, pentru a păstra aspectul delicat al ținutei!

3. Jachetă cu Fluturi BE YOU
Sacou cu Fluturi BE YOU fashionup
Jachetă cu Fluturi BE YOU – 69,90 lei

Iată o jachetă perfectă pentru rochiile simple, negre, gri sau albe. BE YOU este un brand 100% românesc, aflat de 12 ani pe piața de fashion și care te încurajează cu fiecare creație să fii feminină și autentică. Jacheta asta transmite perfect mesajul lor!

4. Jacheta Sport Geographical Norway 
Jacheta Sport Geographical Norway fashionup
Jacheta Sport Geographical Norway – 99,90 lei

Cine zice că atunci când faci sport nu poți să fii în tendințe?! Toamna asta se poartă roșu, aproape în toate combinațiile cromatice pe care ți le poți imagina! Eu am deja o jachetă sport de la Geographical Norway  și pot să îți zic că nu sunt doar frumoase, ci sunt și foarte călduroase!

5. Pulover Fucsia BE YOU
Pulover Fucsia BE YOU fashionup
Pulover Fucsia BE YOU – 74,90 lei

Fucsia este o culoare pretențioasă! Îți trebuie curaj pentru a o purta, dar dacă te hotărăști să o porți, trebuie să știi că funcționează ca un elixir al tinereții. Îți va scoate trăsăturile feței în evidență și îți va avantaja silueta. Ador puloverul ăsta de la BE YOU!

6. Pantaloni Oranj RVL
Pantaloni Oranj RVL fashionup
Pantaloni Oranj RVL – 59,00 lei

Recunoaște! Așa-i că majoritatea pantalonilor tăi sunt gri sau negri? Fă o schimbare și încearcă să porți pantaloni colorați. Așa vei aveai scuza perfectă ca să porți bluzele alea negre cu care ți-ai umplut sifonierul! :)))))

7. Plic Colorat SEGUE
Plic Colorat SEGUE fashionup
Plic Colorat SEGUE – 49,90 lei

Alege accesorii deosebite. Poartă culori îndrăznețe și explozive! Segue este brandul care care promovează un stil de viață puternic, glamorous și trendy, iar plicul propus de mine exprimă exact aceste valori. 🙂

8. Ceas DIADORA
Ceasuri DIADORA fashionup
Ceasuri DIADORA – 49,00 lei

Ceasurile DIADORA sunt ideale pentru persoanele sportive. Designul lor minimalist m-a cucerit și deja am două acasă și am de gând să îl iau și pe al treilea, că tot au super preț în perioada asta!

9. Balerini SOFIA LOES
Balerini SOFIA LOES fashionup
Balerini SOFIA LOES – 49,90 lei

Toamna e perfectă pentru balerini, chiar dacă nu pare. E momentul să porți fustele și rochiile cu dresuri groase și cu balerini. Modelele de la SOFIA LOES sunt comode și ușoare și se potrivesc oricărui stil. 

10. Pantofi din Piele CONDUR by alexandru
Pantofi Piele CONDUR by alexandru
Pantofi Piele CONDUR by alexandru – 99,00 lei

Pantofii ăștia roșii și superbi sunt 100% din piele și sunt creați de designerul român Alexandru, cel care a pus bazele brandului CONDUR by alexandru! Ce e și mai uimitor, este Super Prețul de pe fashionup.ro. Sub 100 de lei, așa cum am promis!

Cam asta ar fi lista mea cu articole colorate pentru toamnă și cu prețuri sub 100 de lei. Sunt curioasă să știu care îți place cel mai mult, dintre cele 10 obiecte listate de mine! 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
October 2015
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact