Rochia furou – preferata vedetelor

17/08/2016 by

După ce s-a bucurat de o mare popularitate în anii ’90, rochia furou a revenit în forță în 2014, când mai multe vedete de la Hollywood au ales să o poarte pe covorul roșu.

asasfasf

Cea care a dat startul a fost Rita Ora, care a atras toate privirile la gala MTV Video Music Awards într-o rochie roșie cu decolteu adânc și crăpătură  îndrăzneață. După ea, au urmat alte nume celebre care au avut apariții în rochii tip furou. Printre acestea se numără Rihanna, Kate Hudson, Selena Gomez sau Bella Hadid.

Trendul a ajuns și în România, iar dovada este faptul că rochia furou a fost o piesă nelipsită de la evenimentele mondene din vara aceasta. Lidia Buble, Antonia, Inna, Andreea Bănică sau Alexandra Stan sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să poarte acest item, iar aparițiile lor au fost de fiecare dată lăudate de stiliști. Fie că au ales să poarte rochia la evenimente elegante, fără prea multe accesorii și cu tocuri înalte, sau au combinat-o cu un tricou simplu și pantofi sport, vedetele de la noi au fost cu siguranță în central atenției.

FotorCreated

Dacă ti-au plăcut outfiturile vedetelor, inspiră-te și tu pentru ținutele tale! Ai grijă însă la accesorii! Pentru ținutele de zi poți combina rochia furou cu botine sau pantofi sport și o geacă de piele sau denim, iar la ocazii speciale indicat este să o asortezi cu sandale simple, cu toc înalt.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2016
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact