Tipuri de IE pe care trebuie să le ai în garderobă

08/04/2016 by

Pentru că bluza tip ie e în tendințe și în 2016, am decis să alcătuiesc o listă cu principalele 5 tipuri de ie pe care trebuie să le ai în garderobă!

Ador bluzele tip ie pentru că mă avantajează și pentru că sunt foarte ușor de purtat. Cel mai mare avantaj al acestui tip de bluză este acela că lasă pielea să respire! Iar vara, când aproape că leșini pe stradă, de cald, să-ți respire piele poate deveni un lucru vital!

iii

În ultima vreme, nu doar că vedem din ce în ce mai des bluze tip ie pe stradă, dar au ajuns chiar și pe podiumurile de modă! Designeri celebri ca Jean Paul Gaultier, Tom Ford sau Yves Saint Laurent au incluz bluze tip ie în prezentările lor.

Să vedem așadar, care sunt cele 5 tipuri de ie pe care trebuie să le ai în garderoba ta:

1. IA indie

Ie Indie ZazaBoutique - FashionUP!
Ie Indie ZazaBoutique – FashionUP!

Indie este un stil mai degrabă sofisticat, cu influenţe grunge, punk și rock. Cu toate astea, propun să mergi pe varianta delicată a stilului și să alegi o ie colorată, cu motive conturate și puternice, dar care îți va da un aer delicat. (click pe imagine pentru a vedea mărimile și prețul)

2. IA fluture

Ie Fluture ZazaBoutique - FashionUP!
Ie Fluture ZazaBoutique – FashionUP!

Ia tip fluture este perfectă pentru atunci când vrei să îți remodelezi optic silueta. Fiind strânsă pe talie, îți va mări sânii și coapsele și îți va micșora abdomenul. (click pe imagine pentru a vedea mărimile și prețul)

3. IA etno

Ie Etno ZazaBoutique - FashionUP!
Ie Etno ZazaBoutique – FashionUP!

Stilul etno este caracterizat prin simplitate. Pe principiul “Less is more”, piesele vestimentare din acest stil merg pe modele simple și evită combinațiile de culori puternice. (click pe imagine pentru a vedea mărimile și prețul)

4. IA boho

 

Ie Boho ZazaBoutique - FashionUP!
Ie Boho ZazaBoutique – FashionUP!

Când zici “boho”, zici libertate. Combinând stilul ăsta cu o ie, care este definiția relaxării, obții un zen nemaîntâlnit! Boho este un stil eclectic, nonconformist pe alocuri, neglijent câteodată, dar întotdeauna plin de romantism și voie bună. (click pe imagine pentru a vedea mărimile și prețul)

5. IA tradițională

Ie Tradițională ZazaBoutique - FashionUP!
Ie Tradițională ZazaBoutique – FashionUP!

Ce ar fi ia fără motive tradiționale? Ia este tradițională prin definiție, iar poveștile fiecărei bluze în parte sunt fascinante. În caz că nu știai, fiecare ie autentică românească este plină de istorie și de tradiție. (click pe imagine pentru a vedea mărimile și prețul)

Tu ce tipuri de ie ai deja în garderoba ta? Dintre cele menționate de mine, care e preferata ta?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
April 2016
M T W T F S S
« Mar   May »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact