Descoperă KVINNA pe FashionUp!

07/07/2016 by

Pe FashionUp a sosit un nou brand de îmbrăcăminte! Este vorba despre KVINNA, un brand cu produse create și fabricate în România. Seriile sunt scurte, unicate și încurajează femeile să fie originale și diferite.

blog

M-am îndrăgostit pe loc de produsele lor! Croiul are linii simple, materialele sunt de calitate, iar piesele vestimentare sunt versatile. Am făcut un research rapid și am aflat că ideea de la care a plecat tot conceput este faptul că fiecare femeie vrea să se simtă deosebită, iar vestimentația este modul prin care își poate exprima unicitatea.  În ceea ce privește numele brandului, cuvântul “kvinna” este înrudit etimologic cu “queen” și înseamnă în limbile nordice “femeie”.

Eu mi-am comandat deja câteva piese pe care le ador și plănuiesc să mai adaug în garderoba mea și altele! Am făcut o selecție cu favoritele mele și le las aici, poate îți plac și ție!

Rochie KVINNA Daisy
Rochie KVINNA Daisy

Ce-mi place cel mai mult la această rochie este faptul că poate fi purtată în diverse contexte, în funcție de cum o accesorizezi. De exemplu, cu o pereche de pantofi stiletto și cu o geantă încăpătoare, o poți purta la o întâlnire de afaceri sau la birou, iar cu o pereche de sandale și cu o geantă plic o poți purta la garden party.

Vestă KVINNA
Vestă KVINNA

Vesta este unul dintre must have-urile acestei veri, iar acest model de la Kvinna cu imprimeu geometric este versatil și clasic. Pentru un look stylish, o poți purta cu o pereche de pantofi oxford și cu un rucsac din piele.

Fustă KVINNA
Fustă KVINNA

Fusta midi este unul dintre articolele mele favorite din ultimul timp. Este classy și nu se va demoda niciodată. Am ales modelul pe negru pentru că îmi dă mai multă libertate să mă joc cu accesoriile și este potrivit pentru mai multe evenimente, însă plănuiesc să îmi cumpăr și una colorată, în ton cu vara.

Abia aștept să văd cu ce noutăți mai vin cei de la KVINNA! Sunt sigură că ne vor surprinde în continuare la fel de plăcut. Eu susțin brandurile românești și am încredere că produsele autohtone sunt originale și de calitate! Tu?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2016
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact