TENDINȚE makeup pentru toamnă 2015

15/10/2015 by

Îmi place să mă bucur de makeup-uri creative și diverse combinații de culori, pe podiumuri și în prezentările de fashion, dar când vine vorba să mă entuziasmez, mă bucur cu adevărat atunci când pot să recreez makeup-urile care îmi plac, adică atunci când sunt accesibile! 🙂

tendinte makeup toamna fashionup

Și pentru că îmi place să fiu documentată, am căutat cele mai frumoase 5 tendințe makeup de toamnă, pe care eu le port și pe care ți le arăt și ție mai jos.

1. Buze ca în anii ’90

buze 90 fashionup
sursa: Elle.com

Le știi deja! Probabil că doar azi, în drum spre birou, ai văzut cel puțin 5 tipe purtând ruj într-o nuanță închisă! Fie că alegi un mov-prună sau un roșu-grena, important e să fie o nuanță intensă, pentru efectul dorit.

RECOMANDAREA MEA
FashionUp BOURJOIS Paris Rouge Edition Lipstick
BOURJOIS Paris Rouge Edition Lipstick

2. Fard de ploape bronz-metalic

bronze make-up fashionup
sursa: Elle.com

Fardurile de ploape metalizate sunt în tendințe de foarte multă vreme. Și dacă a fost nebunia cu auriu și argintiu, iată că 2015 este anul fardurilor de ploape bronz-metalice. Această nuanță de fard merge de minune cu buzele colorate ca în anii ’90.

RECOMANDAREA MEA
Artdeco Jungle Fever Art Couture Eyeshadow fashionup
Artdeco Jungle Fever Art Couture Eyeshadow

3. Obraji rozalii

obraji roz fashionup
sursa: Elle.com

Aș spune că iarna asta se poartă frigul! :))) Designerii și-au machiat modelele pe podiumuri de parcă tocmai au coborât din vârf de munte. Obrajii rozalii, de parcă ai stat prea mult în frig sunt în tendințe toamna asta și rămân acolo și pe parcursul iernii.

RECOMANDAREA MEA:
Yves Saint Laurent Blush
Yves Saint Laurent Blush

4. Graphic Liner

graphic liner
sursa: Elle.com

Tocmai ai devenit expertă în trasat conturul ochilor cu creion dermatograf? Uită tot ce ai învățat, pentru că s-a schimbat trendul. Toamna asta se poartă liniile care nu respectă patternul tradițional pentru cat eye!

RECOMANDAREA MEA:
Sisley-Phyto-Khol-Perfect-Black fashionup
Sisley-Phyto-Khol-Perfect-Black

 5. Smoky Eyes discret

smoky eye
sursa: Elle.com

Ne place când, pe podiumuri, apare un model cu un Smoky Eye bine realizat, care o face să arate sexi. Uneori un smoky eye prea dramatic poate fi intimidant sau nepotrivit pentru un makeup de zi. Vești bune! Toamna asta se poartă smoky eye discret!

RECOMANDAREA MEA:
Chanel Professional Eyeliner Duo fashionup
Chanel Professional Eyeliner Duo

În curând vom scrie pe blog despre câteva destinații de vacanță pentru toamna asta, dar și ce ar trebui să fie nelipsite din bagajul tău (haine, încălțăminte și produse de beauty). Dar până atunci, sunt curioasă să aflu cum ți se par aceste tendințe și care e preferata ta? 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
October 2015
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact