Tendințe: Cămăși bărbătești în anul 2016

26/01/2016 by

Nu doar noi, tipele, suntem preocupate de hainele pe care le purtăm și șă fim la curent cu ultimele tendințe din modă! Domnii devin din ce în ce mai preocupați de cum arată, ba chiar mai mult, încep să dea sfaturi și să se ajute, între ei, pentru a arăta mai bine!

camasa el

Așadar, în calitate de soție fashionistă, care are grijă ca domnul ei să fie îmbrăcat în conformitate cu ultimele tendințe, am dat un tur de internet și am aflat care sunt culorile anului 2016 pentru bărbați, ce materiale și imprimeuri se poartă, dar și care sunt tipurile de cămăși în vogă!

Culorile anului 2016 pentru bărbați:

Dacă astă toamnă s-a purtat la greu verdele și diversele lui nuanțe, iar vara lui 2015 a fost toată roșie, 2016 se anunță a fi un an colorat, în care bărbații vor avea foarte mare libertate în alegerea nuanțelor pe care le vor purta!

estm_em-46105_1_extra
Cămașă Calvin Klein
Cămașă Calvin Klein
Cămașă Calvin Klein

Dacă preferi combinații clasice de alb și negru, adaugă totuși și puțină culoare în garderoba ta, prin cămășile pe care le porți. Pentru ca trecerea să nu fie una bruscă, alege nuanțe ca maro, camel, vișiniu sau bej. În 2016, bărbații vor fi încurajați să poarte nuanțe de portocaliu, galben, mov, roșu sau chiar roz, în ciuda faptului că ar putea fi considerate culori feminine. Cămășile roz și mov, în special, vor fi peste tot, prin oraș, în 2016. O altă combinație cromatică des întâlnită va fi: roșu și negru.

Imprimeurile anului 2016 pentru bărbați:

CAROURILE: Clasicele carouri râmăn în tendințe și în 2016! Puteți alege între cele de mici dimensiuni și cele XXL. Ambele la fel de atractive. Reține două lucruri importante: carourile nu se vor demoda niciodată (o piesă care are carouri reprezintă deci o investiție pe termen lung) și nu combina NICIODATĂ două piese diferite care au carouri.

brdi_64159-2_extra
Cămașă Brooks Brothers
brdi_62984-2_extra
Cămașă Brooks Brothers

IMPRIMEURI FLORALE: Al meu le urăște! Mi-a interzis să îi cumpăr vreodată o cămașă cu flori, argumentând că nu suntem pe plajă în Bahamas. Cămășile cu flori au fost purtate foarte mult în 2016 și rămân în tendințe și în 2015, dar vor fi purtate mai puțin, iar florile trebuie să fie cât mai mici și discrete.

Cămașă Tommy Hilfiger
Cămașă Tommy Hilfiger
Cămașă Calvin Klein
Cămașă Calvin Klein

IMPRIMEURI GRAFICE și GEOMETRICE: Soțul meu are doar astfel de imprimeuri! A fost tot timpul pasionat de matematică și are o nevoie acută de a arăta asta prin cămășile pe care le poartă. Acest tip de imprimeuri sunt în tendințe în 2016 și mai aproape de sufletul domnilor.

Cămașă Tommy Hilfiger
Cămașă Tommy Hilfiger

DUNGI ORIZONTALE ȘI VERTICALE: Cămășile cu dungi sunt printre cele mai des întâlnite pe stradă. Ceea ce nu e neapărat un lucru bun, pentru că majoritate sunt cele boring, cu dungile alea simple, verticale, și plictisitoare! În 2016 se vor purta dungile orizontale, groase, pe cât posibil, sau cele verticale foarte subțiri, dar în alte nuanțe decât veșnicele negru, gri și alb.

estm_em-49606_1_extra
Cămașă Tommy Hilfiger
estm_em-49604_1_extra
Cămașă Tommy Hilfiger

Materialele anului 2016 pentru bărbați:

BUMBAC: Pe cât posibil, e bine să purtăm cămăși din bumbac, atât noi, doamnele, cât și domnii. După cum știm, bumbacul lasă pielea să respire, e mai ușor de întreținut în timp și arată mult mai elegant.

Cămașă Brooks Brothers
Cămașă Brooks Brothers

DENIM: cămășile din denim sunt perfecte pentru atunci când vrei un look casual! Denimul este un material care nu se va demoda prea curând! În 2016 se vor purta toate tipurile de denim: ce prespălat, cel simplu, cel cu rupturi și cel alb (care a fost mai rar în 2015).

estm_em-49523_1_extra
Cămașă Tommy Hilfiger

estm_em-51082_1_extra

Tipuri de cămăși:

ELEGANTE: fie că alegi o cămașă într-o singură nuanță sau una cu dungi, încearcă să alegi bumbac!

Cămăși ROYAL POLO - 100% bumbac - de la DOAR 59,90 lei
Cămăși ROYAL POLO – 100% bumbac – de la DOAR 59,90 lei

CASUAL: În această categorie întră cămășile în carouri, cămășile din denim, cămășile cu fermoar sau cămășile stil jachetă. Din ce în ce mai mulți bărbați preferă cămășile casual în locul hanoracelor sau a tricourilor. E de bine!

Cam atât despre cămăși și tendințe 2016. Sper că ți-am oferit o direcție care să te ajute când faci shopping de cămăși, data viitoare!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
January 2016
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact