EXTRA DISCOUNT-uri de BLACK WEEK la FashionUP!

24/11/2015 by

Ne-a plăcut atât de mult atmosfera de Black Friday, încât am zis să o prelungim cu încă câteva zile și să transformăm “Vinerea Neagră” în “Săptămâna Neagră”! Așa că am adaugat reducerilor de Black Friday un EXTRA DISCOUNT de 10% și acum suntem în plin BLACK WEEK la FashionUP!

black week black friday fashionup

În fiecare zi de BLACK WEEK avem reducere EXTRA de 10% la o categorie nouă de produse, până joi (inclusiv), pe 26 noiembrie!

BLACK FASHION WEEK – ZIUA 1
(ZIUA CEASURILOR)

Am început Black Week cu ZIUA CEASURILOR pentru EA și pentru EL. Pe lângă reducerile de până la 80%, pe care le-am avut de Black Friday, Black Week a adus un DISCOUNT EXTRA de 10% la ceasuri pentru EL și la ceasuri și accesorii pentru EA.

BLACK WEEK FashionUP - Ziua Ceasurilor
BLACK WEEK FashionUP – Ziua 1

GUESS, CASIO, No Limits, Seiko, Timex, Thoms Earnshaw și Michael Kors sunt câteva din brandurile incluse în ofertele de Black Friday 2015, care au 10% DISCOUNT EXTRA în cadrul ofertei de BLACK WEEK!

BLACK FASHION WEEK – ZIUA 2
(ZIUA BOTINELOR & CIZMELOR & PANTOFILOR și ZIUA GECILOR)

Marți e ZIUA în care noi, fetele, ne putem lua botine, cizme și pantofi profitând de EXTRA DISCOUNT, dar și de reducerile, încă active, de Black Friday, iar domnii sunt așteptați pe FashionUP.ro cu geci mai ieftine cu 10% decât în weekend!

BLACK WEEK FashionUP - Ziua botinelor, cizmelor, pantofilor gecilor
BLACK WEEK FashionUP – Ziua 2

Oferta zilei e valabilă până mâine la 10:00, când se schimbă cu o altă ofertă, care e surpriză și pe care o descoperi mâine! Toate produsele dedicate femeilor de ZIUA BOTINELOR, CIZMELOR și PANTOFILOR le găsești AICI, iar produsele dedicate bărbaților de ZIUA GECILOR le găsești AICI.

(Zilnic facem update acestui articol cu noile oferte! Campania durează până pe 26 noiembrie!)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2015
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact