FashionUpprima campanie pe Instagram

01/10/2015 by

Doamnelor și domnilor, în numele meu, al colegelor mele de pe blog și al întregii echipe FashionUp, vă anunț cu mândrie în “taste” că suntem prima companie din România care a pornit o campanie de promovare pe Instagram.

campanie promovare instagram ads fashionup

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, pe Instagram, veți găsi zilnic câte un cod secret, creat special pentru utilizatorii de acolo, care vă va permite să faceți cumpărături de cel puțin 100 de lei și să economisiți 50 de lei.

Zilnic vom avea un nou cod, iar codul respectiv poate fi folosit pentru a plasa mai multe comenzi, de cel puțin 100 de lei.

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume și a ajuns, în luna septembrie, la peste 400 de milioane de utilizatori. În România, sunt aproape 500.000 de utilizatori ai serviciilor sale, iar aceștia încarcă anual milioane de poze și videoclipuri. Din această toamnă, Instagram devine un nou canal important pentru publicitatea online, iar noi suntem cei care dau startul la noi în țară.

fashionup-banner-20151001-fb-cover

După o perioadă de testare în care doar anumite branduri, cum ar fi Disney, Electronic Arts sau Taco Bell, au avut acces la această nouă funcție a platformei, de la finalul lunii septembrie companiile din întreaga lume își pot promova afacerea și produsele pe Instagram. Astăzi, FashionUp.ro începe, în premieră pentru piața din România, folosirea acestei rețele pentru promovarea produselor sale.

Campania noastră de pe Insta se numește „50din100 – Shop de pe Insta! FashionUp, ladies!“ și găsiți toate informațiile legate de ea pe hashtagurile: #50din100, #instashop și #fashionup.

Colega noastră, Adelina Oprea – Marketing Manager FashionUp, cea care a pornit campania, are câteva vești despre noi:

adelina-oprea-fashionup-full„ FashionUP este de trei luni într-un proces de schimbări majore la capitolul poziţionare, identitate vizuală şi strategie de marketing. Una dintre direcţii este clar zona de social media, iar rețeaua socială Instagram este pe lista de priorităţi. Am aşteptat cu nerăbdare şi curiozitate startul Instagram Ads, pentru a testa platforma şi eficienţa serviciului.

Cu alte cuvinte, vă așteptăm pe Instagram, unde veți găsi codul unic de azi. Astăzi facem shop de pe Insta! FashionUp, ladies!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
October 2015
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact