Pain and PleasureDespre bărbați și pantofi

09/09/2015 by

Hey! Sunt The Bitch și azi încep seria articolelor despre mine, cu mine! Glumesc! Astăzi dau startul celor mai incitante și interesante articole de pe acest blog! Am zis! Așa cum spunea și Andreea, la început, articolele mele vor fi cele pe care le vei aștepta cu cea mai mare nerăbdare!

The Bitch - blog FashionUpDragilor,  să clarificăm o dată pentru totdeauna care este legătura dintre barbați și pantofi. În ambele cazuri este vorba despre aceleași senzații… pain and pleasure (durere și plăcere), care vin cam în același dozaj, dacă mă întrebați pe mine!

Pain and Pleasure ~ Bărbați

Pain:  când lucrurile nu merg cum vrem noi, ne imaginăm că suntem Delia, ne îmbătăm și plângem după EL. Mă rog, două, trei zile nu a murit nimeni de la câteva lacrimi și câteva pahare! Dar dacă situația asta ține mai mult de câteva zile, deja devii penibilă!

Doh! Gândește-te la tenul tău! Și așa îmbătrânește mai repede decât e cazul. Plus că după o noapte de plâns o să arăți ca naiba și șansele să rămâi singură și nedorită cresc considerabil. Nu mai bine îți iei o pereche nouă de pantofi?! Și așa pe 14 sunt reduceri la toți pantofii de pe site. Vă zice Katy zilele astea ce și cum!

sursa: salon.com
sursa: salon.com

Pleasure: când totul merge exact ca în filme, iar el e atât de drăguț de zici că acum a pășit afară dintre coperțile celui mai siropos roman de dragoste. De obicei, asta se întâmplă pe la începutul relației. Totul e doar lapte și miere. Grijă mare să nu facem diabet!

Hai, zic totuși să nu fiu rea! Dacă ești într-o etapă de “pleasure” continuă, cu al tău, trăiește-o din plin! Nimic nu e mai frumos decât să fii îndrăgostită și el să fie pe aceeași lungime de undă cu tine!

Pain and Pleasure ~ Pantofi cu Toc:

Pain: o simți atunci când vezi o pereche de pantofi la super preț, dar tu nu ai luat încă salariul sau tocmai ai primit interdicție la cardul soțului. Sau atunci când ai cumparat o pereche de pantofi super faini, după care mureai deja de vreo lună, dar a trebuit să iei o mărime mai mică, pentru că doar mărimea aia mai exista și pentru că, nu-i așa, ce se poate întâmpla?

cum purtam pantofii cu toc inalt

Pleasure: atunci când ai cumparat pantofii de care ești îndrăgostită! Nimic nu se compară cu momentul în care acea pereche de pantofi este a ta și cu momentul în care piciorul tău atinge minunăția aia! Aaaa! Și totuși avem parte și de puțin pain aici, dar de data asta pentru EL, dacă ai plătit cu cardul lui.

Și, fetelor, să ne înțelegem! Chiar sunt momente în care e MUSAI să fii #petoc!

Vizită la V&A Museum și la expoziția de pantofi!

Dacă tot vorbim despre Pain and Pleasure, trebuie să vă zic că… normal că nu am putut să mă abțin și că weekendul trecut am dat o fugă în Londra și am vizitat expoziția de pantofi de la Victoria & Albert Museum! Victoria and Albert Museum, din Londra (Anglia) este unul dintre cele mai mari muzee de arte decorative și design din lume. Muzeul adăpostește o colecție permanentă de peste 4.5 milioane de obiecte.

vizita la victoria and albert museum expozitie pantofi londra
The Bitch la V&A Museum, purtând pantofi CONDUR.

Sandale din foiță de aur din Egiptul Antic, balerinii purtați de regina Victoria sau pantofii Cenușăresei – “Pleasure and Pain” este o expoziție dedicată pantofilor de-a lungul timpului, care s-a deschis pe 13 iunie la Victoria & Albert Museum din Londra și care va putea fi admirată până la 31 ianuarie 2016. Iată câteva fotografii de acolo, luate de pe net, pentru că nu am avut voie să fac fotografii în muzeu și a trebuit să mă mulțumesc cu cele de la intrare:

Expoziția privind “plăcerea și suferința” de a purta pantofi reunește peste 200 de perechi de încălțăminte din lumea întreagă. Condurii de cristal ai Cenușăresei, creați de firma Swarovski pentru ultimul film al studioului Disney, sunt expuși alături de cunoscuții pantofi cu talpă roșie ai lui Christian Louboutin și de sandalele din foițe de aur din Egiptul Antic.

Pantofii expuși au fost purtați de celebrități precum regina Victoria, Marilyn Monroe sau David Beckham. Desfășurată pe două etaje, expoziția lămurește “obsesia pentru pantofi și importanța lor de-a lungul istoriei și culturilor”, a explicat directoarea expoziției, Helen Persson.

condur by alexandru
Pantofi CONDUR by Alexandru

Cât despre superbii pantofi pe care i-am purtat, sunt de la CONDUR by alexandru, sunt din piele și sunt cu adevărat deosebiți. Și ghici ce! Nu m-au costat o avere! 

Tu mai găsești și alte asemănări între bărbați și pantofi? 🙂

2 Comments
  1. Adevarul este ca un barbat care nu are cel putin o incaltaminte din piele naturala, nu este barbat! La fel se intampla si cu femeile!
    Ma scuzati daca spun gresit, dar in ziua de azi si barbatii cauta sa cumpere online pantofi de calitate, pe comanda sau nu, nu orice chinezarie care sa se strice in cateva luni! Foarte multe siteuri iti ofera posibilitatea sa achizitionezi pe comanda, alaegi modelul, tipul de piele si gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact