Patrick Dempsey adoră Sparco

21/09/2015 by

Patrick Dempsey adoră Sparco, iar eu îl ador pe Patrick Dempsey! Da, știu! Sunt măritată, dar asta nu mă împiedică să visez! Și al meu visează la Pamele și la nu mai știu ce alte actrițe, care arată mereu ca scoase din țiplă. Acum câteva săptămâni m-a dus să văd Fast&Furious 7, dar tot ce am văzut eu a fost că apare și Sparco în film, brandul nostru italian.

patrick dempsey sparco
Patrick Dempsey adoră Sparco
mocasini sparco piele
Mocasini Sparco camel, din piele

De Patrick Dempsey m-am “îndrăgostit” uitându-mă la Anatomia lui Grey, serialul ăla cu și despre medici, iar de Sparco în momentul în care i-am făcut cadou soțului meu prima lui pereche de mocasini adevărați. Din piele 100%, cu o atenție incredibilă acordată detaliilor și în culoarea lui favorită, mocasinii Sparco au devenit rapid favoriții lui.

Patrick Dempsey adoră Sparco!

Patrick poartă, în timpul liber, mocasini Sparco, încă de când aceștia au ajuns în Los Angeles anul trecut, în octombrie. Mai mult decât atât, fiind și pilot de raliu, la Le Mans 24h 2015 acesta a purtat un costum Sparco, cu care a și prins un loc pe podium.

Inovația, calitatea și pasiunea sunt valorile care caracterizează universul SPARCO! Compania este lider în domeniul echipamentelor pentru mașini de curse și întotdeauna a furnizat celebrilor piloți de raliu și de Formula1 cele mai uimitoare costume. Inspirată de lumea curselor, linia fashion SPARCO include încălțăminte, jachete, curele și ceasuri. Brandul adaugă atenției la detalii un stil extrem de rafinat, combinând eleganța sobră cu unicitatea designului.

Sparco în Fast&Furious 7

Așa cum ziceam la început, acum vreo câteva săptămâni am fost să văd cu al meu Fast&Furious 7. Cel mai mult mi-a plăcut scena cu săriturile din avion, nu doar pentru cât e de intensă, ci și pentru că m-am trezit exclamând plină de veselie: “Uite, uite! Sparco! Ăla e brandul nostru, iubire! Noi, pe fashionup.ro, vindem Sparco! Mocasinii tăi sunt de la Sparco!

Aproape am fost dați afară din sala de cinema, iar el s-a băgat sub scaun de rușine, dar eu am fost foarte fericită să văd brandul nostru în film. Reducerile de până la 73%, de pe FashionUp le-ați văzut? 🙂

oferta Sparco
Profită de ofertele SPARCO!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact