Reduceri: botine și cizme din piele naturală, CONDUR by alexandru

26/08/2015 by

Fetelor, nimic nu se compară cu o pereche comodă și elegantă de botine sau cizme din piele naturală! În perioada 25 august – 1 septembrie, diverse modele de la CONDUR by alexandru au reduceri de până la 79%. Avem aproximativ o săptămână la dispoziție, să ne alegem modelele dorite, la super prețuri!

oferta botine condur fashionup

Eu cred că este foarte important să investești într-o pereche de încălțăminte din piele. În cazul meu, cei mai mulți bani se duc pe pantofi. Atenția acordată detaliilor  și confortul pe care îl simte piciorul sunt doar două motive pentru care eu aleg încălțămintea din piele naturală.

Botine din piele naturală - CONDUR by alexandru
Botine din piele naturală – CONDUR by alexandru

Alexandru este unul dintre designerii români care pun preț pe calitate și precizie. CONDUR by  alexandru a devenit de-a lungul timpului emblema femeii moderne și active, sensibile și misterioase. Modelele din colecția de toamnă, de la CONDUR, sunt create special pentru femeile curajoase, care se simt implinite.

Eu, împreună cu fetele din birou, am pus deja ochii pe cinci modele superbe de botine și cizme. Nu ne rămâne decât să ne combinăm la comandă, pentru că avem transport gratuit la o comandă minimă de 150 de lei.

1. Cizme CONDUR by alexandru grej cu imprimeu orașe

Din când în când, îmi place să port accesorii îndrăznețe. Cizmele astea m-au cucerit cu printul urban. Îmi va fi puțin mai dificil să le port, pentru că trebuie să am grijă la combinațiile cromatice pe care le fac, dar sunt sigură că mă vor face să arăt deosebit.

Cizme CONDUR by alexandru grej cu imprimeu orase
Cizme CONDUR by alexandru grej cu imprimeu orașe

2. Cizme CONDUR by alexandru nude

Mihaelei i-au plăcut aceste cizme pentru că sunt elegante și pot fi purtate atât la fustă cât și la pantaloni, iar culoarea lor (nude) îți permite să le asortezi la orice altă nuanță din garderoba ta.

Cizme CONDUR by alexandru nude FashionUp
Cizme CONDUR by alexandru nude

3. Botine CONDUR by alexandru camoscio negru cu lac bordo

The Bitch zice că are deja câteva rochii office și elegante care se vor potrivi de minune cu botinele astea. Îi plac pentru că sunt foarte feminine și e sigură că o vor face să arate și să se simtă foarte bine.

CONDUR by alexandru Botine camoscio negru cu lac bordo
CONDUR by alexandru – Botine camoscio negru cu lac bordo

 

 4. Botine CONDUR by alexandru mango

Andreea spune că a avut întotdeauna în garderoba ei cel puțin o pereche de botine cu platformă. Adevărul este că ea nu e foarte înaltă, așa că sunt sigură că e foarte recunoscătoare pentru că cineva a inventat modelul ăsta de încălțăminte.

Botine CONDUR by alexandru mango , din piele naturala
Botine CONDUR by alexandru mango , din piele naturala

5. Botine CONDUR by alexandru bleumarin cu evantai galben

Pentru zilele în care aleg ținute casual și un aer relaxat, cizmele astea mi se par cele mai potrivite. Mi se par genul ăla de cizme pe care le poți purta la orice outfit.

Botine CONDUR by alexandru bleumarin cu evantai galben
Botine CONDUR by alexandru bleumarin cu evantai galben

Noi suntem gata pentru toamnă! Nu avem încă hainele potrivite, dar măcar avem cu ce să ne încălțăm! Cum vi se par ultimele modele de la CONDUR?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2015
M T W T F S S
    Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact