3 Arome de Vară

02/08/2018 by

Momentele de relaxare încep cu un parfum care te face sa te simti 110% bine în pielea ta!

Și știm cu toții că poate fi o provocare să îți găsești pe timpul verii un parfum care să facă față temperaturilor ridicate, care să se asorteze cu hainele și cu personalitatea ta. Venim, așadar, în ajutorul tău cu propuneri menite să te inspire în cazul în care ești în lipsă de idei.

  1. EDEN –  Cacharelcacharel-eden-50ml-edp
photo by Victor Wong

SHOP NOW

Eden este parfumul pe care toate îl simțim peste tot în această perioadă. Ce îl face așa de dorit? Notele floral-fructate adunate parcă din grădina Edenului, tonurile proaspete de lămâie, grapefruit și bergamotă italiană, împletite cu un amestec delicat de frezie, trandafiri, iasomie și crini.

Este genul de parfum care te face să vezi vara ca pe o aventură și îți alimentează buna dispoziție pe tot parcursul zilei.

  1. Agua De Loewe Mar De Coralo.32674

SHOP NOW

Un alt parfum care te face să te treci mai ușor peste zilele călduroase de vară este cu siguranță Agua De Loewe Mar De Coral. Fiind un parfum citric, cu arome de cedru, cihlimbar, lemn de santal, mosc, bergamotă, mandarină acesta promite că te va face să te simți independentă, fiind dedicat celor care se ghidează și trăiesc după propriile norme.

Probabil singurul inconvenient la el este acela că și partenerul tău va putea să îl încerce, fiind un parfum unisex. Deci e posibil ca sticluța ta să dureze mai puțin.

3.      Daisy Dream Forever Limited Editionmarc_jacobs_daisy_dream_forever_edp_50ml_perfume_for_women

SHOP NOW

Ultima noastră propunere este o variantă mai dulce, dar la fel de răcoroasă. Notele de mure parã și grapefruit fac din acest parfum opțiunea ideală în momentele în care vrei să fii girly, modernă și în pas cu toate activitățile de zi cu zi.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2018
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact