Little Black Dress. Rochia perfectă pentru orice siluetă și orice eveniment

04/07/2017 by

Cu toate că la prima vedere poate părea plictisitoare și banală, rochia neagră este cu siguranță piesa care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei . Pe lângă faptul că este foarte ușor de asortat și accesorizat, rochia neagră are marele avantaj de a subția silueta și de a evidenția formele corpului într-un mod armonios. Cu toate acestea, poate avea și dezavantaje dacă modelul nu este ales în concordanță cu silueta purtătoarei.

Personalitatea rochiei și modul în care vei arăta atunci când o porți se află în strânsă legătură cu modul în care să o accesorizezi, iar acest lucru o va face de fiecare dată unică și fresh. Pentru evenimentele elegante care necesită o ținută stilată, indicat ar fi să alegi o rochie neagră de lungime medie sau lungă. Astfel, îți vei pune în valoare silueta și vei obține un look sofisticat și simplu în același timp.

În cazul ținutelor de zi, poți asorta rochia neagră cu o pereche de balerini eleganți, sau cu o pereche de pantofi comozi, cu tocul gros. Pentru un plus de culoare poți opta pentru o geantă colortă sau un accesoriu îndrăzneț, cum ar fi un colier supradimensionat sau o curea  din piele.

Chiar dacă rochia neagră este un element basic din garderoba oricărei femei, puține modele sunt potrivite atât pentru zi cât și pentru seară, așa că cel mai indicat ar fi să investești în două rochii: una elegantă, pentru evenimente speciale, iar alta simplă, de lungime medie, perfectă pentru ținutele de zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2017
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact