Tu cum ai grijă de tenul tău?

26/10/2016 by

În ultimul timp am observat că femeile au devenit din ce în ce mai informate cu privire la produsele cosmetice pe care le folosesc, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Toate suntem preocupate de frumusețe și am devenit dependente de produsele de înfrumusețare, dar multe dintre ele conțin substanțe dăunătoare pentru organism pe care trebuie să le evităm.

skinlabo_1

 

Am avut însă placuta surpriză să dau zilele acestea peste un brand de cosmetice care folosește doar extracte naturale din plante, arbuști, sau chiar lapte de măgăriță. Da, da! Ați auzit bine! Laptele de măgăriță are proprietăți de calmare și lasă pielea moale și suplă. Arginina, extractul de aloe vera sau uleiul de mușetel sunt deja ingrediente obișnuite, dar la fel de benefice pielii, care se regasesc în produsele SKINLABO. Pentru că acesta este numele inovatorului brand din Italia pe care il gasiți acum pe FashionUP! Doar un click vă poate aduce  mai aproape tratamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile, aș zice eu.

SKINLABO acoperă o gamă largă de produse din extracte botanice, ce nu conțin parabeni, alergeni sau gluten. Brandul pune mare accent pe hidratare și veți observa că majoritatea produselor conțin ingrediente ce ajută tenul să-și mențină un nivel optim de hidratare. Veți putea astfel beneficia de un tratament complet chiar la voi acasă, cu ajutorul cremelor pentru față, loțiunilor și scrub-urilor de corp, sau serurilor anti-îmbătrânire.

Dintre toate produsele folosite până acum, pot spune că setul format din cremă pentru față și cremă de mâini este preferatul meu. Crema pentru față are o textură ușoară, iar dimineața pielea este catifelată și odihnită, iar crema pentru mâini hidratează în profunzime, fără a da senzația de piele grasă. Vi-l recomand și vouă, mai ales că am intrat în sezonul rece, iar corpul nostru are nevoie de mai multă hidratare.

brdi_77057_extraNici bărbații nu sunt lăsați în urmă, ci sunt răsfățați cu produse de îngrijire pentru față, precum și creme anti-îmbătrânire, geluri de ras, sau șampoane. Un lucru interesant, din punctul meu de vedere, este ca cei de la SKINLABO au ales un design minimalist, dar elegant, al ambalajelor, punând accent pe conținut și mai puțin pe estetică. Unde mai pui că ambalajele sunt fabricate din materiale reciclate și sunt la rândul lor reciclabile?

Dacă v-a plăcut articolul și sunteți și voi interesate de produsele cosmetice naturale, vă invit pe site la o sesiune de shopping online! Let’s save the world in a beautiful body! 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
October 2016
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact