Călătorie fabuloasă în universul accesoriilor Coccinelle

05/10/2015 by

Fetelor, ce nu știați despre mine, dar aflați acum, este că îmi cumpăr rar genți, dar atunci când îmi cumpăr, investesc în cele de piele și aleg modele și culori care să nu se demodeze prea repede. Cum puteam, așadar, să nu vă povestesc despre noul brand de pe FashionUP, Coccinelle, cu genți și accesorii 100% din piele?!

genti coccinelle fashionup
Gențile COCCINELLE sunt acum și pe FashionUP!

Coccinelle este un brand de referință când vine vorba de genți și accesorii din categoria “lux accesibil”. A fost fondat de familia Massieri, în 1978, în Parma și în prezent are sediu principal tot acolo.

Atenția acordată detaliilor, calitatea și designul rafinat și în tendințe sunt caracateristicile distinctive ale creațiilor brandului italian. Stilul sofisticat și designul italian fac din Coccinelle un brand cu greutate pe scena mondială de fashion.

genti coccinelle fashionup 2
Gențile COCCINELLE înseamnă atenție la detalii, calitate și stil rafinat.
genti coccinelle fashionup 3
Atenția acordată procesului de creație al unei genți transformă produsul finit într-unul de lux!

Încă nu m-am decis ce model să îmi iau, dar am descoperit că fiecare produs este creat folosind tehnici vechi de sute de ani, combinate cu cele mai noi tehnologii. Încă o dată tradiționalul întâlnește modernul, rezultând colecții caracaterizate de un stil ușor de recunoscut, dar apoape imposibil de replicat!

Se acordă o atenție fantastică proiectării și respectării tendințelor, atunci când se creează o geantă Coccinelle! Calitatea materialelor folosite (pielea brută), importanța acordată detaliilor și finisajele speciale sunt combinate cu standarde înalte de control al calității produselor. Astfel sunt obținute accesoriile unice și perfecte de la Coccinelle.

Colecția de toamnă-iarnă Coccinelle celebrează feminitatea

Uitându-mă la gențile Coccinelle din colecția toamnă-iarnă îmi vin în minte cuvinte ca: spontaneitate, moștenire și lumină. Este destul de vizibil că prin această ultimă colecție Coccinelle celebrează feminitatea în toată splendoarea ei.

genti coccinelle fashionup 4
Prin intermediul colecției de toamnă-iarnă, Coccinelle celebrează feminitatea!

Prin intermediul FashionUp.ro, Coccinelle este acum și în România, iar eu vreau neapărat să îmi aleg un model frumos de la ei. Mă ajuți să aleg dintre modelele disponibile aici? Vreau neapărat să profit de super prețurile din perioada asta!

Profită de oferta la gențile Coccinelle!
Profită de oferta la gențile Coccinelle!

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
October 2015
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact