TENDINȚE genți pentru toamnă – iarnă 2015

28/09/2015 by

Fetelor, toamna este aici și pentru că îmi place să fiu la curent cu tendințele, astăzi vorbim despre tendințele toamnă-iarnă în materie de genți. Sunt sigură că pe unele le aveți deja în garderoba voastră. Am extras tendințele de mai jos din ce am văzut în cadrul prezentărilor de modă de la Săptămâna Modei din New York, apoi Londra, apoi Milano și într-un final Paris.

tendinte genti toamna iarna 2015 fashionup

Iată ce genți putem purta toamna și iarna asta, dacă vrem să fim în tendințe:

1. GEANTA ÎMBLĂNITĂ

Mai avem puțin de așteptat până să purtăm acest tip de geantă, dar cu siguranță iarna asta se poartă geanta îmblănită. Poți opta pentru o geantă complet îmblănită sau pentru o geantă care să aibă doar detalii din blană. Pentru a promova acest trend, la una dintre prezentări, Marc Jacobs și-a pus modelele să defileze cu câini la braț. 🙂

Geanta Segue VIOLET - fashionup
Geanta Segue VIOLET
2. GEANTA CU MÂNER SCURT

Acest model de geantă este una dintre tendințele uriașe ale acestui anotimp și a fost prezentă aproape în fiecare defilare de modă. Sunt ușoare și deosebit de practice. Și mai arată și foarte bine. Cum să nu le adori? Miu Miu, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Valentino și Christian Dior sunt promotori ai acestui trend.

Geanta Mov Cavalli Class - fashionup
Geanta Mov Cavalli Class
3. GEANTA DIN PIELE de REPTILĂ

Atât pantofii, cât și gențile din piele de reptilă sunt în mare vogă în acest an. Indiferent că alegi un model din piele de șarpe, sau din piele de aligator, trebuie să știi că nuanțele pot varia, dar de cele mai multe ori sunt foarte aproape de cele naturale. Hermes, Nina Ricci, Prada și Cavalli sunt doar câteva dintre brandurile care promovează acest trend.

Geanta Piele Reptile Cavalli Class
Geanta Piele Reptile Cavalli Class
4. GEANTA – CUTIE

Se pare că în acest sezon toate accesoriile trebuie să fie cât mai definite. Louis Vuitton a abuzat puțin de acest trend (după părerea mea) și a transformat o casetă de make-up într-o geantă, la una dintre defilări. Deci, dacă ai o casetă de make-up pe acasă, nici nu mai ai nevoie de o geantă nouă. : )))))))

Geanta Pierre Cardin rosie
Geanta Pierre Cardin rosie
5. GEANTA AURIE

Ne place să vedem lucruri strălucitoare și atunci când le purtăm ne simțim speciale. Vești bune! În acest sezon și sezonul viitor, marii designeri ne încurajează să purtăm genți și accesorii aurii, pentru că sunt din nou în tendințe.

Plic NISSA Auriu fashion up
Plic NISSA Auriu

Astea sunt doar o parte dintre tendințele în materie de genți pentru toamnă – iarnă 2015. Mâine revin cu un al doilea articol și cu încă 5 tendințe pentru perioada rece a acestui an.

Care dintre cele 5 trenduri este preferatul tău? 

1 Comment
  1. Iata ca am citit un subiect prea captivant scris intr-un mod greu de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact