Sandalele verii 2017. În ce modele trebuie să investești

25/04/2017 by

Chiar dacă vremea a fost capricioasă în ultima vreme, vara se apropie cu pași timizi, dar siguri. Și cum o putem încuraja să vină mai repede dacă nu cu o pereche de sandale perfecte pentru zilele călduroase?

Fie că este vorba despre sandale cu talpă joasă, cu toc înalt sau cu talpă ortopedică, un lucru este clar: trebuie să ai cel puțin o pereche din fiecare model! Și cum tendințele se schimbă de la un an la altul, iar colecțiile noi sunt deja disponibile, am făcut un scurt top al sandalelor pentru vara lui 2017: 

Sandalele cu toc gros

Acest model este potrivit pentru ținutele de zi și poate fi purtat atât cu fustă, cât și cu pantaloni. Datorită tocului gros sunt confortabile și ușor de asortat.

Sandalele romane

Dacă planurile tale pentru vara aceasta includ cel puțin un festival de muzică, acest tip de sandale nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. Sunt must have-ul momentului, iar marele avantaj este că sunt și confortabile.

Sandalele cu talpă ortopedică

Dacă preferi stilul romantic și feminin, sandalele cu talpă ortopedică sunt alegerea potrivită pentru tine. Alege să le asortezi cu o rochie midi cu imprimeu și vei obține un look de invidiat.

Sandale fantezie

Fie că este vorba de imprimeu, broderie sau accesorii ieșite din comun, sandalele fantezie atrag cu siguranță toate privirile. Sunt potrivite pentru persoanele care nu se tem să experimenteze și sunt la mare căutare sezonul  acesta.

 

Sandalele cu barete subțiri

Perfecte pentru a fi purtate cu ținute feminine, sandalele cu toc înalt și barete subțiri conferă eleganță oricărei femei. Singurul dezavantaj este faptul că nu sunt chiar confortabile, însă cu siguranță merită sacrificiul.

Mai multe modele de sandale găsiți aici.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
April 2017
M T W T F S S
« Mar   May »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact