Invitație la nuntă? Află cum să îți alegi ținuta potrivită

11/04/2017 by

Atunci când urmează să participi la o nuntă, ținuta pe care o vei purta reprezintă unul dintre motivele principale de stres. Fie că este vorba despre nunta unei prietene, a unei rude sau a colegei de birou, cu siguranță nu vrei să ai o apariție banală. De aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi și sugestii pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când îți alegi ținuta perfectă: 

Spune “DA” culorilor tari

O ținută în culori tari îți va asigura o apariție ce nu va fi trecută cu vederea! Poți alege o rochie lungă, din voal, într-o culoare în ton cu nuanța tenului tău, sau poți opta pentru un o salopetă sau o combinație de fustă și top.

Fii la înălțime, la propriu și la figurat

Chiar dacă nu obișnuiești să porți tocuri sau consideri că ești destul de înaltă încât nu ai nevoie de câțiva centimetrii în plus, tocurile sunt unul dintre elementele la care nu poți renunța. Dau eleganță întregii ținute și sunt un must have pentru astfel de evenimente. Partea bună este că ai o mulțime de modele de pantofi și sandale din care îți poți alege!

Încearcă ceva nou

Dacă te-ai săturat de rochiile vaporoase, poți opta pentru o fustă cloș sau pentru o salopetă cu pantaloni evazați. De asemenea, poți adăuga o notă personal fiecărei ținute cu un accesoriu inedit cum ar fi un accesoriu de păr inedit.

Alege-ți ținuta în funcție de siluetă

Dacă îți place un anumit model de rochie, nu înseamnă că ți se și potrivește. De aceea este foarte important să știi modelele care te avantajează și îți scot în evidentă părțile cu care te mândrești. De exemplu, dacă ai un bust generos nu ar trebui să alegi un model de rochie fără bretele. Vei atrage și mai mult atenția în această zonă și vei simți că rochia pică de pe tine. 

Când rămâi fără inspirație, apelează la “the little black dress”

Nu o să dai greș niciodată cu o rochie neagră simplă. În plus, avantajul este că o poți purta de mai multe ori, cu accesorii diferite și la mai multe evenimente.

Acum că ai citit sfaturile noastre, nu rămâne decât să îți alegi ținuta care te reprezintă și să dai curs invitației! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să te abonezi pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
April 2017
M T W T F S S
« Mar   May »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact