Gențile mini – preferatele designerilor pentru noul sezon

17/02/2017 by

Dacă până acum designerii ne-au obișnuit cu modele de genți supradimensionate, perfecte pentru a căra o mulțime de lucruri mai mult sau mai puțin folositoare, se pare că noile colecții ale marilor case de modă mizează anul acesta pe modele de dimensiuni reduse. Mici, practice și pline de culoare, gențile mini se anunță a fi unul dintre must have-urile lui 2017.

Fendi-Spring-Summer-2017-Bag-CollectionPlicuri, modele de umăr sau chiar borsete, toate au în comun un singur lucru: dimensiunile reduse! Cât despre design, modelele diferă, de la cele clasice, în culori neutre, la cele extravagante, cu imprimeuri florale, ținte sau catarame.

De ce s-a renunțat la modelele supradimensionate? Explicația este destul de simplă: toate lucrurile cu care obișnuiam să ne umplem gențille sunt acum înlocuite de telefonul mobil, care a devenit indispensabil. Cine mai folosește de exemplu agenda și pixul pentru a-și nota diverse lucruri? Foarte puține persoane, nu-i așa? De aceea și gențile au fost regândite și redimensionate!

Fendi-Spring-Summer-2017-Pastel-Bag

Gențile mini sunt perfecte pentru a lua cu tine doar lucrurile esențiale, cum ar fi un ruj, o pudră și telefonul mobil. Așa că dacă te-ai obișnuit să cari în geantă tot felul de lucruri inutile, acum este momentul să renunți la acest obicei! În plus, poți să îți iei adio de la durerile de spate provocate de gențile prea grele!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2017
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact