Rochia perfectă pentru ținuta de Valentine`s Day

14/02/2017 by

Când vine vorba de sărbători sau ocazii speciale, noi femeile avem tendința de a ne strădui prea mult în ceea ce privește ținuta pe care o vom purta și nu de puține ori acest lucru se dovedește a fi motivul pentru care dăm greș.

Povestea este valabilă și pentru Valentine`s Day, iar dacă în plan intră și o cină romantică, stresul cu privire la ținută este cu atât mai mare. Și ce poate fi mai potrivit pentru o seară în doi dacă nu o rochie feminină? Am zis feminină, nu vulgară deci orice combinație dintre mulat, scurt și decoltat pică din start.

În schimb, puteți opta pentru rochii midi, din dantelă, cu borderie sau imprimeu floral. Noile colecții sunt pline de culoare, iar sezonul primăvară-vară 2017 se anunță a fi unul foarte vesel din punct de vedere cromatic. 

nsrs8625_multicolor_extra

Nici modelele mulate nu sunt o alegere rea, însă nu pot fi purtate decât de cele pe care le ajută și silueta. Dacă știi că în urma sărbătorilor ai acumulat câteva kilograme, cel mai bine ar fi să nu apelezi la o astfel de rochie.crm_1rsy315_extraDacă ai rămas fără inspirație sau pur și simplu nu ai avut timp să te preocupi de ținuta pentru Valentine`s Day, poți merge la sigur cu o rochie neagră. Indiferent dacă aveți rezervare la restaurant, bilete la teatru sau operă, cu siguranță nu vei da greș.

crm_1crm015_extra

Acum că am stabilit că rochia este alegerea perfectă pentru seara de Valentine`s Day, rămâne doar să îți alegi modelul care te avantajează! Adaugă o pereche de pantofi cu toc și un machiaj natural și ești gata pentru o seară romantică în doi!

Sursa foto: www.pinterest.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2017
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact