Cumpărăturile de Crăciun. Cum să te îmbraci la shoppinng

21/12/2016 by

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar magazinele sunt pline de cadouri ce așteaptă să fie cumpărate. Orașul este împodobit de sărbătoare, străzile sunt pline de oameni încărcați cu daruri, iar la fiecare colț de stradă se găsesc ornamente și decorațiuni colorate. Este cea mai frumoasă perioadă din an, însă și cea mai aglomerată.

Christmas Shopping. Girl With Credit Card In Shopping Mall

Pentru că cei mai mulți dintre noi am lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri, trebuie să ne înarmăm cu muuultă perseverență atunci când decidem să plecăm la shopping. Fie că mergem să cumpărăm cadouri pentru cei dragi, decorațiuni sau alimente, cu siguranță cozile de la casele de marcat ne vor pune la încercare răbdarea.

Pentru ca experiența să fie una plăcută, este foarte important să alegi cu grijă ceea ce porți atunci când pleci la cumpărături. Chiar dacă preferi stilul feminin și elegant, o pereche de încălțări cu toc înalt nu vor fi cu siguranță o alegere înțeleaptă în acest caz. Așadar, cel mai indicat ar fi să optezi pentru o pereche de ghete cu talpă joasă, sau o pereche de bocanci.

 

În materie de haine poți opta pentru o pereche de boyfriend jeans asortați cu o geacă supradimensionată. Cu siguranță o să îți fie cald după atâtea cumpărături, așa că trebuie să te asiguri că te îmbraci în straturi, astfel încât să poți renunța la unele piese dacă este nevoie.

 

Așadar, rețeta pentru o sesiune de shopping reușită de sărbători este compusă dintr-o ținută confortabilă, o stare de spirit bună, dar și multă răbdare! Un alt aspect important de menționat înainte de a porni în goana după cadouri este lista de cumpărături! O să te ajute să fii mult mai organizată și să nu uiți nimic! Spor la cumpărături și sărbători fericite! ?

2 Comments
  1. Frumos articol, nu m-am gandit pana acuma la acest aspect. Data viitoare cand am sa merg la cumparaturi o sa ma inarmez cu multa rabdare si haine comode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
December 2016
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact