5 tipuri de jachete în tendințe toamna aceasta

20/09/2016 by

Cu toate că s-a lăsat puțin așteptată, toamna și-a intrat în drepturi brusc, cu temperaturi care ne-au luat pe toți prin surprindere. Dacă acum câteva zile purtam sandale și mă plângeam că m-am săturat de căldură, astăzi nu știam ce haine să mai pun pe mine. Așadar, m-am simțit nevoită să fac puțină ordine în dulap și să scot la înaintare tot arsenalul de jachete, pulovere, eșarfe și paltoane.

diorfw11

Însă lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Nu poți să pui pe tine orice îți pică în mână. Tendințele se schimbă de la un an la altul și chiar dacă unele articole clasice nu se demodează niciodată, ajungi să te plictisești de ele și să nu le mai porți. Deci, suficiente motive pentru o sesiune de shopping.

Pentru că vreau să îmi cumpăr o jachetă de toamnă care să nu fie nici prea groasă nici prea subțire, nici prea colorată dar nici  plictisitoare, nici prea elegantă dar nici sport, am făcut un scurt research cu privire la ce se poartă toamna aceasta în materie de geci/jachete. Sper să vă ajute și pe voi!

     1. Geaca de piele/ imitație de piele

Este în tendințe de câțiva ani și am observat că nici sezonul acesta nu e de neglijat. Adevărul este că se asortează ușor și o poți purta la fel de bine cu adidași sau cu stilettos. Important este să alegi un model clasic, într-o culoare neutră.

      2. Jacheta din blană

În comparație cu geaca de piele, jacheta din blană nu poate fi purtată chiar oriunde și oricum. Este potrivită pentru ocaziile elegante și reprezintă o investiție serioasă. Însă dacă nu îți permiți o piesă din blană naturală sau îți este pur și simplu milă de animale, poți opta pentru o blană sintetică.

      3. Trenciul

Este o alegere potrivită pentru ținutele de birou și la fel ca si geaca de piele, nu se demodează de la un sezon la altul. De cele mai multe ori trenciurile sunt confecționate din materiale care sunt rezistente la apă si din acest motiv sunt și foarte practice.

      4. Parka

Este foarte călduroasă și se potrivește ținutelor casual de zi cu zi. De obicei este prevăzută cu glugă și îmblănită la interior.  

     5. Paltonul cu două rânduri de nasturi

Se poate asorta la ținute office sau elegante și este ideal pentru sezonul toamnă-iarnă. Poate fi accesorizat cu un cordon sau cu guler, iar modelele și dimensiunile diferă.

Sper că sfaturile și informațiile în materie de fashion ți-au fost utile. Nu uita însă că indiferent de tendințele fiecărui sezon, important este să porți cee ce te reprezintă și te avantajează! Spor la cumpărături!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2016
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact