Prima întâlnire. Așteptări vs. realitate

10/08/2016 by

Numai când ai citit titlul ți-au venit în minte câteva întâmplări amuzante fie din propria experiență, fie din povestirile prietenelor tale, nu-i așa? Ei bine, cu toții am avut parte de cel puțin o primă întâlnire care nu a decurs chiar cum ne așteptam.

shutterstock_206075572

Nici eu nu sunt o excepție și pot spune că am avut parte chiar de mai mult de una, însă am decis să vă împărtășesc  întâmplarea care mi se pare cea mai amuzantă și de care am făcut cel mai mult haz cu prietenele mele.

Prin anul doi de facultate vorbeam cu un băiat pe care îl “cunoscusem”  pe internet. Din discuțiile noastre interminabile la telefon și prin mesaje părea genul de băiat pe care îl căutam. Mă făcea mereu să râd și aveam deja impresia că ne știm de o viată. Așa că după câteva săptămâni în care am tatonat terenul, am acceptat să ne întâlnim și să ne cunoaștem.

Am stabilit să ne vedem direct la un restaurant, cu toate că el insistase să vină să mă ia de acasă. Entuziasmată, am probat toată garderoba în căutarea ținutei perfecte și într-un final am ales să port o rochie midi, pe care am asortat-o cu o pereche de sandale cu platformă și o geantă de umăr. Am vrut să fiu feminină și elegantă, dar  fără să exagerez.

Punctualitatea nu este punctul meu forte, însă nu am vrut să fac o impresie proastă așa că am luat un taxi și am ajuns la restaurant fix la ora stabilită. Surpriză însă! Spre deosebire de mine, el nu s-a străduit la fel de mult și a întârziat aproximativ 10 minute, timp în care răbdarea mea a fost pusă la încercare. Când în sfârșit și-a făcut apariția, cu un buchet de flori semiofilite în brațe și cu un tricou șifonat pe el, am realizat că așteptările mele au fost puțin cam ridicate. Am intrat în restaurant, cu speranța că lucrurile se vor îndrepta și voi avea parte de întâlnirea mult așteptată. Cum deja vă așteptați, nu a fost deloc așa. Tot ce se putea întâmpla rău, sau aproape tot, s-a întâmplat! A avut grijă să vorbească toată seara doar despre el, a vorbit la telefon, s-a certat cu chelnerul și a exagerat cu paharele de vin. Mai mult, mi-a făcut complimente deplasate, iar cireașa de pe tort a fost invitația la el acasă. Și lucrurile ar fi continuat în acelați stil dacă nu aș fi inventat un motiv să dispar repede de acolo!

Evident că după întâlnirea eșuată nu i-am mai răspuns la telefon sau la mesaje, iar el a înțeles mesajul. Acum, când îmi aduc aminte de toată întâmplarea mi se pare amuzant, însă atunci am fost mai mult decât dezamăgită și mi-am spus că nu o să mai ies cu necunoscuți întâlniți pe internet niciodată. Între timp m-am răzgândit…

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2016
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact