4 tipuri de rochii care nu trebuie să îți lipsească

03/08/2016 by

Pentru că ador hainele și sunt o împătimită a modei, de-a lungul anilor am strâns în garderoba mea sute de articole vestimentare. Pe unele nici nu am apucat să le port, iar altele nici măcar nu îmi mai plac și am ajuns la concluzia că îmi ocupă inutil locul în dressing, așa că am decis să mă despart de unele dintre ele.

short-dresses-collage

Cu această ocazie am realizat că am dulapul plin de rochii, iar eu nu cred că port mai mult de cinci. Cum am ajuns în această situație? Foarte simplu! Am cumpărat tot ce mi-a picat în mână, fără să mă gândesc dacă am cu ce să asortez unele modele sau dacă se potrivesc siluetei mele. Așadar, am hotărât să scriu un articol despre tipurile de rochii pe care cred că orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă și care nu se vor demoda niciodată.

Primul model de rochie pe care orice femeie ar trebui să îl aibă este evident, rochia neagră sau “little black dress”. Ei bine, aceasta nu trebuie să fie chiar atât de “little” și ar trebui să fie potrivită pentru formei corpului tău. Ideal ar fi să aibă o lungime medie, puțin deasupra genunchilor sau peste genunchi. Dacă o alegi cu atenție, cu sigurantă te va scoate din încurcătură atunci când rămâi fără inspirație.

CRM_1RSY020_extraRochia simplă roșie este un alt model de rochie care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. Este foarte sexy și te va face să te simți feminină. O poți purta la o întâlnire romantică sau la evenimente speciale și cu siguranță vei atrage toate privirile!

50933-109_0_extraRochia de ocazie este de asemenea un must have, pentru că nu știi niciodată când vei fi invitată la o nuntă sau la un alt eveniment care necesită o apariție spectaculoasă. Trebuie să ai grijă însă ca aceasta să fie un model clasic, de preferat lungă, într-o singură culoare.

nsrs7787_corai_2_extraRochia care îți scoate în evidență acea parte a corpului cu care te simți mândră este acea rochie în care te simți cel mai bine și care îți vine perfect. Dacă vrei să evidențiezi bustul, poți să alegi o rochie cu un decolteu indrăzneț, iar dacă ai picioarele lungi și subțiri, ar trebui să optezi pentru o rochie scurtă.

nsrz7622__extra

Așadar, nu îți trebuie un dulap plin de rochii, ci doar câteva modele clasice și versatile care nu se demondează în timp. Merită să faci o investiție în câteva piese de calitate, în locul articolelor de sezon, pe care le vei purta doar de câteva ori. Trebuie doar să înveți să faci cumpărături în mod inteligent!

1 Comment
  1. Sunt de acord cu aceste rochii, in special rochia neagra !
    Rochia neagra este eleganta si potrivita aproape pentru orice ocazie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2016
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact