ARNALDO TOSCANI te provoacă la CONCURS!

10/03/2016 by

Deși nu pare, chiar e primăvară! Mai avem de așteptat foarte puțin (sunt sigură) și zilele acelea călduroase, perfecte pentru sandale și pălării, vor veni cât ai zice “Arnaldo Toscani”. Ce e Arnaldo Toscani? Este brandul italian pe care l-am descoperit pe FashionUP.ro și de care m-am îndrăgostit imediat.

160303-fb-1200-arnaldo9

Ador încălțămintea de calitate, din piele 100% naturală și care cucerește ochiul prin design! Pentru că se apropie vremea pentru sandale, dar și pentru că sunt reduceri la cele de la Arnaldo Toscani, mi-au luat câteva perechi versatile, pe care le pot purta la orice ținută voi dori.

ARNALDO TOSCANI are la bază o filosofie interesantă

Încă de la începuturile sale, brandul italienesc ARNALDO TOSCANI s-a remarcat prin unicitatea și eleganța produselor. Confecționată din piele naturală, încălțămintea ARNALDO TOSCANI este meticulos lucrată, după tradițiile florentine antice.

brand_10_14120433

Filosofia ARNALDO TOSCANI promovează cercetarea constantă și inovația. Selectarea celor mai bune materiale, designul italian și o pasiune deosebită pentru prelucrarea pieilor sunt detaliile care garanteaza originalitatea și calitatea producției ARNALDO TOSCANI.

ARNALDO TOSCANI te provoacă la CONCURS!

Tonurile neutre inspirate de natură, dar și de arhitectura îndrăgitelor orașe din Italia, completează perfect modelele clasice cu accente moderne subtile. ARNALDO TOSCANI impresionează în fiecare sezon cu modele în tendințe, punând însă accentul pe calitate și confort sporit .

concurs

Și pentru că celor de la ARNALDO TOSCANI le plac sărbătorile și cadourile, au CONCURS pe Instagram, pentru doamnele de acolo! Te poți înscrie și poți câștiga o pereche de încălțăminte la alegere, Arnaldo Toscani, de pe FashionUP!

Ai văzut modele de pe FashionUP.ro, cu reduceri de până la 79%? Care e modelul tău preferat?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2016
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact