Câștigătoarea Concursului #besexy, #dressup by FONTANA 2.0

02/02/2016 by

Doamnelor, domnișoarelor, încep prin a vă mulțumi în numele întregii echipe FashionUP!, pentru că v-ați înscris în număr atât de mare la concursul nostru de pe Facebook (26 ianuarie – 2 februarie): “Acceptă provocarea FONTANA 2.0! ‪#‎besexy ‪#‎dressup Arată-ne că se poate să fii sexy îmbrăcată!”.

În total, un număr de 323 de doamne și domnișoare au îndeplinit toate criteriile (comentariu, like și share la poza de concurs) și au fost înscrise în concursul nostru, pentru a câștiga o geacă FONTANA 2.0 roșie!

Fontana - banner pentru concurs 700x531 - 20% - modif

Nu a fost greu să alegem câștigătoarea, mai ales că ne-ați ajutat și voi la asta, fără să știți! Comentariul care ne-a plăcut cel mai mult este și comentariul care v-a plăcut și vouă, pentru că a primit cele mai multe like-uri de la voi, deși nu era o condiție aceasta!

Fără să ne mai lungim, vă anunț că cea care a câștigat Geaca GAIA roșie de la FONTANA 2.0 este Bizadea Camelia, și dacă nu ne înșelăm, este chiar cea care a spart gheața și s-a înscris prima sau printre primele în concursul nostru.

castigatoare

De ce a câștigat Camelia? Foarte simplu! Pentru că este o doamnă stilată și “îmbrăcată”, care se simte deosebit de sexy la “chiar si la 47 ani”, cum spune ea! Ne-a plăcut de Camelia pentru că ne-a oferit un zâmbet, cu fotografia postată, s-a văzut că debordează de încredere și ne-a plăcut foarte mult comentariul ei, prin care a sugerat că frumusețea nu este afectată de trecerea timpului.

share-ul

Camelia a respectat regulile jocului și a dat și Like & Share postării noastre de concurs! Ea va fi contactată astăzi de echipa FashionUP și dacă nu răspunde în termen de 24 de ore, vom alege o nouă câștigătoare! Felicitări! 🙂

1 Comment
  1. Bravo ei!
    Este superba gecuta, dar…fiecare cu norocul ei.

    Cel mai tare la comentariul ei am apreciat ca doamna nu si-a ascuns varsta, un lucru considerat tabu in zilele noastre.

    Felicitari, s-o poarte cu mandrie si la 47, dar si dupa 50 de ani 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2016
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact