TENDINȚE genți pentru toamnă – iarnă 2015 (II)

29/09/2015 by

Vorbeam ieri despre despre tendințele toamnă-iarnă în materie de genți, tendințe inspirate din cadrul prezentărilor de modă de la Săptămâna Modei din New York, Londra, Milano și Paris. Continuăm astăzi cu încă cinci tendințe în ceea ce privește gențile pe care le purtăm toamna asta și în iarna ce vine.

tendinte genti toamna iarna 2015 fashionup 2

6. GEANTA ÎN CULORI VII

Există genți în culori neutre și genți care s-ar putea traduce prin explozii de culoare, datorită nuanțelor lor. Eu sunt atrasă de cele din a doua categorie și nu mă pot abține când văd o geantă într-o culoare vie. Aș putea lejer să “desenez” un curcubeu cu gențile pe care le am acasă.

Geanta Pierre Cardin roz fashionup
Geanta Pierre Cardin roz
7. GEANTA DE POȘTAȘ

Geanta de poștaș a fost foarte populară în cadrul colecțiilor de primăvară-vară, prezentate la Săptămâna Modei, în diferite țări și a rămas în tendințe și în cadrul colecțiilor toamnă-iarnă. Dior, Chanel și Valentino au inclus în prezentările lor acest tip de geantă.

Geanta Benetton Camel fashionup
Geanta Benetton Camel
8. GEANTA PLIC/PLIABILĂ

Nu ne referim aici la plicurile alea mici și elegante, de seară, ci la gențile pliabile sau chiar la plicurile mari care pot fi purtate ziua și care sunt foarte încăpătoare. Îndiferent că alegi să le porți la muncă sau seara, trebuie să știi că sunt în tendințe și că reprezintă o investiție de viitor.

Geanta plic Segue fashionup
Geanta plic Segue fashionup
9. CLUTCH-UL

Clutch-ul este un alt trend uriaș din cadrul colecțiilor de primăvară-vară, care s-a menținut cu succes și în cadrul celor de toamnă-iarnă. Clutch-urile sunt atât de iubite pentru că sunt foarte ușor de combinat cu diverse ținute. Au diverse forme, materiale și culori și sigur ai și tu câteva pe acasă.

Plic NISSA Argintiu fashionup
Plic NISSA Argintiu
10. RUCSACUL

Fashionista modernă este mereu în mișcare și arată tot timpul bine. Îndiferent de călătoriile pe care le face, are la ea un rucsac deosebit. Știm deja că rusacul are rol practic, dar marii designeri ne-au arătat, în cadrul colecțiilor lor că pot fi niște accesorii deosebite, în funcție de culoare și material.

Rucsac Rosu MADE IN ITALIA
Rucsac Rosu MADE IN ITALIA

Acum că am menționat și ultimele 5 tendințe în materie de genți ce pot fi purtate toamna și iarna, sunt curioasă să aflu care dintre cele 10 tendințe este preferata voastră. Eu, recunosc, mă dau în vânt după gențile în culori vibrante! 🙂

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact