Marele câștigător al celor 12 perechi de pantofi

14/09/2015 by

Concursul nostru pentru bloggeri a ajuns la final. După îndelungi lecturi și jurizări, echipa FashionUp, în frunte cu Maurice Munteanu, a ajuns la concluzia că e foarte greu să alegi un singur câștigător când vine vorba de oameni creativi, dar într-un final câștigătorul a fost decis.

Am primit foarte multe articole interesante și frumoase, care ne-au surprins plăcut și pe care le vom posta pe pagina noastră de Facebook în zilele ce urmează, dar doar o singură persoană a reușit să ne impresioneze cât pentru 12 perechi de pantofi. 

marele-castigator

Pentru a nu mai prelungi suspansul, vă anunțăm că fericita viitoare posesoare a celor 12 perechi de pantofi este Aleka Sarah Vlădăreanu, autoarea blogului Sunshine Sarah. Sarah ne-a impresionat cu ideea ei creativă de a ține un jurnal de purtat tocuri.

Pe lângă creativitate, Sarah a dat dovadă de o implicare foarte mare: a scris câte un articol în fiecare zi, timp de o săptămână, prin care a povestit experiența ei #PeToc. Dar cel mai bine, vă lăsăm pe voi să îi citiți “jurnalul”. Găsiți toate articolele ei, pentru acest concurs, pe blogul ei.

Felicitări, Sarah și așteptăm să ne zici cum e să câștigi 12 perechi de pantofi cu toc. Ai loc pentru toți? 🙂

3 Comments
  1. Wowie! Ce veste super inainte de culcare! 😀 Nu-mi vine sa cred…. Dar clar e cazul atunci sa imi mai cumpar un pantofar. :)) Multumesc mult!

  2. Felicitări și a fost o plăcere să îți citim articolele. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact