Stil masculin: tendințe de vară pentru EL

13/08/2015 by

Nu știu cum e la voi, dar la noi în familie eu sunt cea care face shopping. Îl cunosc pe soțul meu de atâta timp încât știu exact ce îi place, ce stil poartă, dar și care sunt tipurile de haine sau culorile pe care nu le-ar purta niciodată.

moda pentru el

Pentru că mie îmi place să fiu în pas cu moda, nu se poate ca el să nu fie. Așa că dacă tot am căutat care sunt tendințele verii 2015 pentru EL, m-am gândit să le împărtășesc cu voi. Bineînțeles că aștept ca voi să faceți la fel!

Pe scurt, vara asta ei sunt încurajați să poarte ținute inspirate din anii 70, care să le ofere un aer dezinvolt și degajat, perfect pentru zilele toride de vară. Costumele vor avea croială lejeră, se poartă eșarfele subțiri, sandalele și pantofii sport. Totul pentru un aer relaxat!

Principalele tendințe de vara asta sunt:

  1. Ținutele All White

Ne plac pentru că le pune în evidență bronzul! Stilul All White, indiferent că vorbim de ținute elegante sau că vorbim de cele casual, vor fi, cel mai probabil, mereu în tendințe. Eu nu știu să fi existat vreun an în care să nu fi fost încurajate ținutele în întregime albe.

tinute all white barbati
Ținutele All White pentru EI sunt în tendințe vara asta. (sursa foto: Pinterest)
  1. Bermudele

Există atâtea stiluri și atâtea culori pentru bermude, încât ar fi păcat ca el să poarte pantaloni lungi într-o zi foarte călduroasă. Lungimea poate să varieze, în funcție de stilul abordat, și să fie până la genunchi sau până la jumătatea coapsei. De preferat este ca bermudele să fie din materiale ușoare: in, jerseu sau bumbac, în culori neutre.

bermude el fashion up
Pentru sportivi, o pereche de bermude lejere sunt perfecte!
  1. Jachetele stil bomber

Tipul ăsta de jachetă, nu doar că arată bine, dar mai este și foarte practică. Poate fi purtată la orice stil, indiferent dacă el poartă un costum elegant, sau dacă e îmbrăcat casual, cu tricou și bermude.

jacheta bomber
Jachetele bomber arată bine și sunt și foarte practice. (sursa foto: Pinterest)
  1. Pielea întoarsă și curele

Dacă tot vorbim de jachete, trebuie să vă spun că pentru zilele răcoroase, domnii pot purta piele întoarsă. Sunt acceptate o varietate de forme și culori în cazul ținutelor din piele întoarsă. În plus, în cazul trench-coat-urilor, se recomandă curelele, pentru evidențierea taliei.

jacheta piele intoarsa pentru el
sursa foto: articlesofstyle.com
  1. Costume lejere și culori neutre

Gata cu croielile slim! Vara asta se poartă costumele lejere, care lasă pielea să respire. Se pot purta chiar și cu tricou și teniși. Beige și grege sunt două dintre nuanțele care se poartă intens vara asta, în special când vine vorba de ținutele casual. În general, din ce am văzut, se poartă culorile neutre, cu aer discret.

costum barbatesc larg
(sursa foto: Pinterest)

În funcție de preferințe, cred că putem jongla frumos cu aceste tendințe. Împortant e să ținem cont de ele, fără să le urmăm orbește. Ce alte tendințe vară 2015 pentru EL mai știți?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2015
M T W T F S S
    Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact